Ekoen Warszawa

STMS

Pionier e-mobilności
Takich psycholi jak Ty powinni zamykać, serio. Bez dostępu do internetu.
Wnioski, jakie wysnuwasz jako samozwańczy szeryf są porażające. I od razu wyroki! Dobrze, że nie strzelasz! Hahaha
Jaki związek ma to, że jechałem EV9 do tego, że mam BMW, którym jeżdżę i używam karty BMW Charging???
Czyli uważasz że wątek o EV9 napisałeś jako „tester” a nie właściciel …

STMS

Pionier e-mobilności
Posiadam też EV9, świeżo kupiony. Daj już spokój, bo naprawdę ośmieszasz się kolejny raz.

ooo przynajmniej się przyznałeś ale to tylko dowodzi, że halucynujesz jak AI 👎

ona [AI] dokładnie tak podchodzi do odpowiedzi jak ty na ogólne zagadnienie ... wyciąga pierwszy z brzegu przykład najprostszy pasujący pod tezę i wypluwa

a ty w wątku o ekonomiczności jazdy EV wyplułeś pierwszy przykład z brzegu karty BMW mimo, że dobrze wiesz, że inni producenci nie mają takich warunków a i pewno u BMW docelowo też się zmienią

szkoda, że nie podałeś jak to ekonomiczne jest jeździć teslą S z darmowym ładowaniem toć jeszcze lepiej pasuje do twoich założeń i to twoich halucynacji

boa

Posiadacz elektryka

ona [AI] dokładnie tak podchodzi do odpowiedzi na ty na ogólne zagadnienie ... wyciąga pierwszy z brzegu przykład najprostszy pasujący pod tezę i wypluwa

a ty w wątku o ekonomiczności jazdy EV wyplułeś pierwszy przykład z brzegu karty BMW mimo, że dobrze wiesz, że inni producenci nie mają takich warunków a i pewno u BMW docelowo też się zmienią

szkoda, że nie podałeś jak to ekonomiczne jest jeździć teslą S z darmowym ładowaniem toć jeszcze lepiej pasuje do twoich założeń i to twoich halucynacji
A Ty jak zwykle cały świat chcesz widzieć przez pryzmat swoich własnych 4 liter. Trzeba było kupić auto marki z dobrą kartą albo odżałować w swojej cebuli na abo Ionity i jeździć jak człowiek… Dla mnie temat skończony, ani o prędkości jazdy, ani o ładowaniu się nie dogadamy. I szkoda mojego czasu, szkód stereo forum

STMS

Pionier e-mobilności
A Ty jak zwykle cały świat chcesz widzieć przez pryzmat swoich własnych 4 liter. Trzeba było kupić auto marki z dobrą kartą albo odżałować w swojej cebuli na abo Ionity i jeździć jak człowiek… Dla mnie temat skończony, ani o prędkości jazdy, ani o ładowaniu się nie dogadamy. I szkoda mojego czasu, szkód stereo forum

o mnie się nie martw ... raczej o swoje halucynacje bo widzę, że Cie nie opuszczają i wymyślasz kolejne dyrdymały

boa

Posiadacz elektryka

ona [AI] dokładnie tak podchodzi do odpowiedzi jak ty na ogólne zagadnienie ... wyciąga pierwszy z brzegu przykład najprostszy pasujący pod tezę i wypluwa

Mam wrażenie, że Ty cały czas halucynujesz. Spójrz na fakty. Co to za wielkie odkrycie, jak w wątku EV9 chwaliłem się zakupem, a tu pisałem o pierwszej trasie?
Podałem przykład BMW, ale podobne ceny ma tesla, Kia czy abo Ionity, a greenway ma niższe stawki bezpośrednio.
Jeździsz Bev, jesteś na forum taki aktywny, a wiedzy praktycznej zero. Tylko opluwasz innych. Żenada.

Last edited:

boa

Posiadacz elektryka
o mnie się nie martw ... raczej o swoje halucynacje bo widzę, że Cie nie opuszczają i wymyślasz kolejne dyrdymały
Ja mówię o faktach, staram się żeby moje wpisy były wartościowe dla czytających. Ignoruje juz Ciebie, bo szkoda mi czasu na te bzdury co wypisujesz

STMS

Pionier e-mobilności
Ja mówię o faktach, staram się żeby moje wpisy były wartościowe dla czytających. Ignoruje juz Ciebie, bo szkoda mi czasu na te bzdury co wypisujesz

dokładnie o faktach
- FAKT piszesz, że przekraczasz prędkość i nie czujesz, że robisz źle
- FAKT porównujesz używanie karty BMW do tankowania paliwa mimo, że masz również KIA i wiesz, że legalnie nie możesz jej użyć dla innego pojazdu

dokładnie to są FAKTY ... AI też pisze o faktach i DOKŁADNIE tak jak ty halucynuje 🤪

Ev3

Pionier e-mobilności
Posiadam też EV9, świeżo kupiony.
Czyli poprzednie bajania jakie to tanie jest ładowanie w trasie, nie były kompletne nawet w Twoim własnym parku, bo już ev9 nie dotyczyły?

Normalnie kręcisz jak Nawrocki.....

boa

Posiadacz elektryka
dokładnie o faktach
- FAKT piszesz, że przekraczasz prędkość i nie czujesz, że robisz źle
- FAKT porównujesz używanie karty BMW do tankowania paliwa mimo, że masz również KIA i wiesz, że legalnie nie możesz jej użyć dla innego pojazdu

dokładnie to są FAKTY ... AI też pisze o faktach i DOKŁADNIE tak jak ty halucynuje 🤪
Nie rozumiem takich ludzików jak Ty.
Straszne przekroczenie 😂😂😂😂 jak Ty byś nigdy w życiu też nie jechał szybciej niż limit. Limity zresztą się zmieniają.

Mam też kartę Kia. Człowieku, zajmij się sobą, a nie szukaniem taniej sensacji.