Sprzedam własną Tesle 3 RWD

Kierowca23

Posiadacz elektryka
Rówieśniczka mojej, ta sama wersja i też z Poznania, ale ja mam już 61000 i gorzej utrzymane fotele z tyłu, bo dzieci rozpiera energia.
Nie zamierzam sprzedawać, ale będę obserwował. 👀

Jak jest z gwarancją na akumulator i całe auto przy zakupie - czy przechodzi na nowego właściciela?
Pytam, bo nie wczytywałem się w uregulowania Tesli drobnym druczkiem ;)

Rafalski

Posiadacz elektryka
Hmm wszystko zależy od warunków powiedziałbym, że w jeździe mieszanej ok 350km. Z racji tego ze mam często stałą trasę 320km zdecydowałem się zmienić na LR żeby mieć wiekszy bufor (no i skusiła mnie promka na leasing :D). Tak, gwarancja jest na samochód więc z nim zostanie :D Jeżeli nikt nie weźmie to prawdopodobnie oddam Tesli w rozliczeniu.

qlin

Nowy na Forum
Hmm wszystko zależy od warunków powiedziałbym, że w jeździe mieszanej ok 350km. Z racji tego ze mam często stałą trasę 320km zdecydowałem się zmienić na LR żeby mieć wiekszy bufor (no i skusiła mnie promka na leasing :D). Tak, gwarancja jest na samochód więc z nim zostanie :D Jeżeli nikt nie weźmie to prawdopodobnie oddam Tesli w rozliczeniu.

Hej ja mam atrakcyjną Long Range z 15.12.2022, zadzwoń 883702765

qlin

Nowy na Forum
Mam long range z 15.12.2022 zadzwoń 883702765

Najnowsze dyskusje