Tesla Model 3 Highland akcesoria

grypiomi

Fachowiec
Przypomnisz proszę linka? Z opisu brzmi zachęcająco :)

Ja sprawiłem sobie fizyczny kluczyk. Aplikacja jest fantastyczna jako narzędzie do zdalnego sterowania funkcjami, ale jako kluczyk mi nie pasuje. Strasznie mi żre baterię w telefonie, a jak ją czasem system ubije to nieświadomy podchodzę do auta, szarpię klamkę...
Kup porządny telefon

pompon

Posiadacz elektryka
Kup porządny telefon

To może rozwiąże problem baterii i ubijania aplikacji, ale niekoniecznie ten że trzeba szukać przycisków na ekranie żeby zrobić najprostsze rzeczy. Kluczyk póki co mi się super sprawdza, łapa w kieszeń, klik klik i bagażnik otwarty. Rozumiem że dla kogoś to może być nieznaczące, ale mi to znacznie poprawiło UX :)

Eljal

Fachowiec
Przypomnisz proszę linka? Z opisu brzmi zachęcająco :)

Ja sprawiłem sobie fizyczny kluczyk. Aplikacja jest fantastyczna jako narzędzie do zdalnego sterowania funkcjami, ale jako kluczyk mi nie pasuje. Strasznie mi żre baterię w telefonie, a jak ją czasem system ubije to nieświadomy podchodzę do auta, szarpię klamkę, uruchamiając ją mamram przekleństwa pod nosem i czekam aż wystartuje żebym mógł wejść do środka. Dodatkowo auto wpinam codziennie i też mi już trochę zbrzydło wyciąganie telefonu i klikanie w przycisk odblokowywania gniazda ładowania. Kluczyk przyszedł dziś, za jakiś czas napiszę jak się sprawuje.
czy podłączasz codziennie w domu? Wallbox?

pompon

Posiadacz elektryka
czy podłączasz codziennie w domu? Wallbox?

Podłączam codziennie, zasilacz przenośny Zencar. Będzie Wall Connector i wtedy będę używał przycisku, ale to za jakiś czas.

piotrpo

Pionier e-mobilności
To może rozwiąże problem baterii i ubijania aplikacji
Mam Samsunga S24 ultra i praktycznie zapominam, że mam jakąś aplikację. Absolutne zero problemów.

wtedy będę używał przycisku, ale to za jakiś czas.
Tak jedynie z kronikarskiego obowiązku - sexy buttons, a konkretnie commander ma opcję pozwalającą przypisać do długiego naciśnięcia tylnej klamki w drzwiach zwolnienie wtyczki/otwarcie klapki.

Oliviakrk

Posiadacz elektryka

pompon

Posiadacz elektryka
A te uszczelki przy drzwiach nie rysują lakieru od strony kabiny ?
To tez o nich myślałam, ale padl argument ze będzie po nich ślad.

Dobrze rozumiem że gumowa uszczelka porysuje lakier? Nieźle.
Daj proszę znać później jak poszedł montaż i czy ten pasek PPF daje radę.

Najnowsze dyskusje