Dostawy Y Juniper - 2025

umcus

Pionier e-mobilności
Panowie, jeśli chodzi o dostawę to terminy mogły się wydłużyć czy jeśli brałbym Quicka/Stealhgraya, czarne wnętrze, ewentualnie hak - to powinno być w miarę szybko? (LR AWD)? Czy najlepiej pytać w salonie?
Bierz bez haka. Po pierwsze jak zauważył @Jaceq będzie taniej, po drugie być może będzie szybciej. Tyle, że na sam montaż hak możesz poczekać jakiś czas, jak zależy Ci na czasie, to bierz od razu.
Za każdym razem to wyłączam bo denerwujące mega... Tak włączyłem, miałem nadzieje że to pomoże ale niestety nie :(
No nie, to tylko commander na stałe. Sama cisza jest warta paru stówek :)

Jaceq

Pionier e-mobilności
ok
Najpierw w kolejce sa gumowe dywaniki, tacki, opony zimowe a później będziemy myśleć co dalej 🙈
Spójrz na to tak: na haku oszczędzasz mniej więcej połowę ceny S3XY Commander-a ;-) Jakbyś zamawiał S3XY Commander to pamiętaj o kodzie rabatowym od Bjorna "BJORN" = -10% :)

Mateusz92

Zadomawiam się
ok

Spójrz na to tak: na haku oszczędzasz mniej więcej połowę ceny S3XY Commander-a ;-) Jakbyś zamawiał S3XY Commander to pamiętaj o kodzie rabatowym od Bjorna "BJORN" = -10% :)
Na jakim haku ? :unsure: Nie planowałem zamawiać haka i mam bez haka, odebrałem w tamtym tygodniu więc na ten moment nic wiecej nie potrzebuje ;)

Jaceq

Pionier e-mobilności
Na jakim haku ? :unsure: Nie planowałem zamawiać haka i mam bez haka, odebrałem w tamtym tygodniu więc na ten moment nic wiecej nie potrzebuje ;)
Przepraszam, pomyliłem Cię z inną osobą, która pisała o zamówieniu z hakiem. Wybacz.

umcus

Pionier e-mobilności
Jak to sprawdzić? Podpowiesz?

Tutaj masz:

Spróbuj sam, jak się zgubisz, daj znać.

krycho

Nowy na Forum
Wiecie, myślę o haku bo w wakacje pewnie będę woził rowery. No chyba, że na razie ogarnę jakieś bagażniki na dach z jakiejś wypożyczalni(o ile nie będą się bac szklanego dachu), a hak dopiero na zimę żeby boxa na sprzęt narciarski ogarnąć

Jaceq

Pionier e-mobilności
Wiecie, myślę o haku bo w wakacje pewnie będę woził rowery. No chyba, że na razie ogarnę jakieś bagażniki na dach z jakiejś wypożyczalni(o ile nie będą się bac szklanego dachu), a hak dopiero na zimę żeby boxa na sprzęt narciarski ogarnąć
Wożenie rowerów na dachu bym odpuścił - przerabiałem w innym aucie gdzie nie było szklanego dachu. Ani to wygodne, ani bezpieczne, jedzie się z tym też źle. Przy Tesli i szklanym dachu to już bym w ogóle nie ryzykował, mimo że mam belki. Fakt, że sporo Tesla sobie liczy za hak no ale płacisz raz.. A w przyszłości może się też do jakiejś np. przyczepki przydać.

krycho

Nowy na Forum
Wożenie rowerów na dachu bym odpuścił - przerabiałem w innym aucie gdzie nie było szklanego dachu. Ani to wygodne, ani bezpieczne, jedzie się z tym też źle. Przy Tesli i szklanym dachu to już bym w ogóle nie ryzykował, mimo że mam belki. Fakt, że sporo Tesla sobie liczy za hak no ale płacisz raz.. A w przyszłości może się też do jakiejś np. przyczepki przydać.
Jeździłem swoim obecnym samochodem i wiem, że rowery na dachu to nie jest idealne rozwiązanie. Mówiąc krótko, pewnie lepiej zamówić samochód już z hakiem (chyba, że to wydłuży odbiór o 2 miesiące, to - no, thx;))

Najnowsze dyskusje