Przejechałem aktualnie około 8000 km i brak negatywnych odczuć.Akurat na Hankooka po paru/parunastu tys. km wiele osób narzeka. Bardzo wiele.
Ale kolega zapewne "wie lepiej", więc dyskusja merytoryczna być przestała, z winy kolegi.
To sobie kolega sam ze sobą "podyskutuje", więc EOT, bo kolega ma problem z przyjęciem, że coś robi źle - np. wymyśla, co ktoś inny napisał, nawet jeśli nie napisał.
Pa!![]()
Na razie to Ty rzucasz opiniami bez pokrycia. Wrzuć kilka postów gdzie ktoś narzeka, chętnie się zapoznam, nie jestem zamknięty na opinie o ile nie są to tylko Twoje opinie. Ciekaw jestem w ogóle czy ktoś podziela Twoje zdanieAkurat na Hankooka po paru/parunastu tys. km wiele osób narzeka. Bardzo wiele.
Ale kolega zapewne "wie lepiej", więc dyskusja merytoryczna być przestała, z winy kolegi.
To sobie kolega sam ze sobą "podyskutuje", więc EOT, bo kolega ma problem z przyjęciem, że coś robi źle - np. wymyśla, co ktoś inny napisał, nawet jeśli nie napisał.
Pa!![]()
Dzięki, moje letnie mają jeszcze 3,7 mm bieżnika więc pewnie niedługo się szykuje wymiana i chyba się skuszęMam IL01 i mam piankę, zresztą jest duży napis na oponie, o obecności pianki.
View attachment 28017
kraj produkcji z tego co pamiętamWie ktoś czym się różni IL01 od IL01A ? Do modelu 3 chyba nie ma tego drugiego ale chcę wiedzieć. To jest wersja z pianką?