Nie zaplacilem ani 1zl za ładowanie samochodu na szybkich ladowarkach - ktos tak ma? A minął prawie rok.

autorus

Posiadacz elektryka
Ostatnio sobie uzmysłowiłem że jeszcze nie używałem płatnych ładowarek.
Ładuje albo dom, pv albo super charger tesla na które dostałem Przy zakupie 20tys km..

To nie było celowe, po prostu tak wyszło.
T3p 2024.

Ma ktoś podobnie?

Bronek

Pionier e-mobilności
Ładuje albo dom, pv albo super charger tesla na które dostałem Przy zakupie 20tys km..

T3p 2024.

Ma ktoś podobnie?
Mialem tak ok 5 lat .( W konsekwencji różnych promocji Tesli).
Niestety 17 000 km się zmarnowało jak czas moich bonusów upłynął. Wszystko przez brak sieci Suc na moich trasach

solik

Pionier e-mobilności

T3p 2024.

Ma ktoś podobnie?

ja dzieki plugsurfing laduje sie lokalnie na DC za 1,35 - i tak uwazam ze dobrze (nie mam w bloku gniazdka)

IMG_8595.jpeg

Kierowca23

Posiadacz elektryka

T3p 2024.

Ma ktoś podobnie?
Cóż można powiedzieć ... Szczęściarz z Ciebie :LOL:

nabrU

Moderator
Ma ktoś podobnie?

Mam i ja (prawie, ale o tym poniżej) ;)
Bezpłatną jazdę od sierpnia 2023 zapewniają mi Wasze referrale na SuC i Electroverse (za które bardzo dziękuję (y)).

TeslaFi twierdzi, że ładowałem się 49 razy na SuC w 28 lokalizacjach w Europie, spędzając na ładowaniu prawie 19h (średni czas ładowania to 23 min - byłoby lepiej gdyby nie ładowanie w Kostomłotach :p)

1747300130357.png

Niestety jedyne miejsce gdzie musiałem coś zapłacić (z wiadomych powodów) to Polska, gdzie użyłem kilka razy ładowarek GW...

U mnie ładowanie w domu to prawie 3/4 wszystkich ładowań (zasięg LR RWD i limity prędkości w UK tutaj pomagają):

1747300433333.png

Masta20PL

Zadomawiam się
a ten rok darmowego ladowania przy zakupie tesli, który teraz dają przy Y to jest jakiś limit?
Jak ktoś dużo jeździ i najlepiej za granicą gdzie faktycznie jest dużo SuC to ładny rabat się robi.

nabrU

Moderator
a ten rok darmowego ladowania przy zakupie tesli, który teraz dają przy Y to jest jakiś limit?

Wszystko jest 'czarno na białym' na stronie Tesli (wstawka poniżej):

1747303342323.png