Dostawy Y Juniper - 2025

Jaceq

Pionier e-mobilności
Jeździłem swoim obecnym samochodem i wiem, że rowery na dachu to nie jest idealne rozwiązanie. Mówiąc krótko, pewnie lepiej zamówić samochód już z hakiem (chyba, że to wydłuży odbiór o 2 miesiące, to - no, thx;))
Raczej nie przedłuży.. Moje zamówienie było z hakiem i przeprocesowano błyskawicznie. Wg mnie jedyny aspekt to czy chcesz dorzucić te 4 stówki ale mieć wszystko od razu, czy raczej wolisz je zaoszczędzić i zamówić hak później. Z tego co tutaj koledzy pisali sama instalacja zazwyczaj jest realizowana przez serwis mobilny, szybko i sprawnie.

Edison

Posiadacz elektryka
Zamówiłem 9.05 Model Y biały z czarnym wnętrzem LR AWD z hakiem. Tego samego dnia nadali VIN, więc chyba sporo tego mają na placu. Jutro odbieram i nie mogę się doczekać ;)

pf10711

Nowy na Forum
Zamówiłem 9.05 Model Y biały z czarnym wnętrzem LR AWD z hakiem. Tego samego dnia nadali VIN, więc chyba sporo tego mają na placu. Jutro odbieram i nie mogę się doczekać ;)
To widzę, że tylko białe wnętrze to dramat – u mnie nadal zero informacji o dostawie. Co ciekawe, przy konfiguracji nowego zamówienia z białym wnętrzem już pokazuje termin na lipiec…

Zaczynam się poważnie zastanawiać nad zmianą konfiguracji na czarne wnętrze, żeby nie stracić promocyjnego finansowania...

margielm

Zadomawiam się
Raczej nie przedłuży.. Moje zamówienie było z hakiem i przeprocesowano błyskawicznie. Wg mnie jedyny aspekt to czy chcesz dorzucić te 4 stówki ale mieć wszystko od razu, czy raczej wolisz je zaoszczędzić i zamówić hak później. Z tego co tutaj koledzy pisali sama instalacja zazwyczaj jest realizowana przez serwis mobilny, szybko i sprawnie.
Swoją drogą to pytałem w Tesli czemu tak jest. I oni sami tego nie rozumieją :)

Jaceq

Pionier e-mobilności
no to ciekawe rzeczy opowiadają w Ząbkach
A czy hak jest zdejmowany/chowany?
Chyba sami nie znają oferty Tesli... ;-) Przy zamówieniu koszt haka wynosi 6500 zł, w sklepie Tesli kosztuje 6035 zł. W obu przypadkach to cena całkowita, razem z montażem itp.

Hak jest ręcznie wpinany / odpinany. Zdejmuje się klapkę na dole tylnego zderzaka i jest taka dziura jak na zdjęciu powyżej od @umcus.

Nikodem

Zadomawiam się
no to ciekawe rzeczy opowiadają w Ząbkach
A czy hak jest zdejmowany/chowany?

Ciekawe, bo gdy czekałem na odbiór mojego Y w Ząbkach (mieli opóźnienie na myjni), rozmawiałem z serwisem i powiedzieli mi, że hak jest tańszy w montażu niż przy zakupie :)