Mustang MachE 2021, 98kWh, RWD

vwir

Pionier e-mobilności
Co następne? Pytam, bo sam mam zagwozdkę. Kusi mnie CLA, ale biorąc pod uwagę "bezawaryjność" mercedesa w ostatnich latach to mam jakieś takie opory.

wemar

Fachowiec
Co następne? Pytam, bo sam mam zagwozdkę. Kusi mnie CLA, ale biorąc pod uwagę "bezawaryjność" mercedesa w ostatnich latach to mam jakieś takie opory.
A6 etron, jest przyjemna promocja, bez sensu dla Audi, ale kto im zabroni być rozrzutnym. :D

wemar

Fachowiec
Podzielisz się szczegółami albo linkiem do oferty?
Generalnie nie dowiesz się tego, bez odwiedzin w salonie. Z grubsza wygląda to tak, że jeśli do wybranego modelu dobierzesz wyposażenie za minimum ok. 52k PLN, to uruchamiany jest rabat 18-24%.
Niestety zawartość pakietów i opis tego jest ... jaki jest i trzeba trochę pogłówkować, by dobrać sensowne wyposażenie, nie wydając bezsensownie kasy. Jeśli dobrze się pogłówkuje, to w finalnym podliczeniu, pomimo dorzucenia powyższej kwoty do ceny bazowej, otrzymasz auto sporo poniżej ceny bazowej.
Promocja ma ograniczenie czasowe do końca maja, nie wiadomo, czy zostanie przedłużona.

boa

Posiadacz elektryka
Generalnie nie dowiesz się tego, bez odwiedzin w salonie. Z grubsza wygląda to tak, że jeśli do wybranego modelu dobierzesz wyposażenie za minimum ok. 52k PLN, to uruchamiany jest rabat 18-24%.
Niestety zawartość pakietów i opis tego jest ... jaki jest i trzeba trochę pogłówkować, by dobrać sensowne wyposażenie, nie wydając bezsensownie kasy. Jeśli dobrze się pogłówkuje, to w finalnym podliczeniu, pomimo dorzucenia powyższej kwoty do ceny bazowej, otrzymasz auto sporo poniżej ceny bazowej.
Promocja ma ograniczenie czasowe do końca maja, nie wiadomo, czy zostanie przedłużona.
Na otomoto pełno gotowego towaru jest ;-)

Ciekawa opcja jest pakiet tech pro z pneumatyka i domykaniem drzwi

wemar

Fachowiec
Na otomoto pełno gotowego towaru jest ;-)
Promocyjny upust dotyczy tylko aut z nowych zamówień produkcyjnych. Chyba, że te salon zamówił w tym samym trybie. Jednak jak spojrzysz na wyposażenie, to jest tak trochę z du...

Last edited:

boa

Posiadacz elektryka
Promocyjny upust dotyczy tylko aut z nowych zamówień produkcyjnych. Chyba, że te salon zamówił w tym samym trybie. Jednak jak spojrzysz na wyposażenie, to jest tak trochę z du...
Zobacz - dziesiątki aut stoi na placach z rabatami 100+, Audi jak zwykle robi

boa

Posiadacz elektryka
Swoją drogą będziesz miał mocną odmianę po kucyku, ale mnie akurat (to mocno subiektywna opinia!) pulpit z takimi 5-6 ekranami odrzuca, plus bardzo słabo zaprojektowali tył :( No i w niektórych miejscach przesadzili z plastikami (najtańszymi).
A poglądowo dla tych, co nie kojarzą, to warto zerknąć-

wemar

Fachowiec
Oglądałem, dotykałem, jeździłem, wiem co biorę. Auto generalnie traktuję jako użyteczność, a nie biżut, zatem pewne rzeczy są dla mnie drugorzędne, choć eksponowane są pierwszoplanowo w reklamach.

Największy dla mnie problem, to podświetlane kółka na klapie, trąci mi to wieśtuningiem. :D oraz wysokość auta. MME zdecydowanie było wygodniejsze, no ale uparłem się, że ma być PPE.

Najnowsze dyskusje