...przetestowalem zebyscie wy nie musieli :)

nabrU

Moderator
Te Twoje próby doskonale pokazują jak wygląda ładowanie w praktyce :)

Nie chcę być posądzony o brak patriotyzmu, ale może ma coś do tego polska ładowarka od Ekoenergetyki :unsure:

p0li

Pionier e-mobilności
Nie chcę być posądzony o brak patriotyzmu, ale może ma coś do tego polska ładowarka od Ekoenergetyki :unsure:
dlatego troche sie boje jechac do polski elektrykiem na wakacje o_O

kantosPL

Zadomawiam się
Dla osób latających do Niemiec polecam apkę Ladefuchs.
Jest tam lista operatorów stacji ładowania ze stale aktualizowanym cennikiem rozbitym na poszczególne karty.
Też zauważyłem że EWE Go wychodzi najlepiej

p0li

Pionier e-mobilności
mam Ladefuchs ale niestety nie ma za duzo operatorow ladowarek (16)- pojawia sie sporo nowych operatorow a chlopaki od ladefuchsa sa skupieni chyba na innej apce - chargeprice

kantosPL

Zadomawiam się
mam Ladefuchs ale niestety nie ma za duzo operatorow ladowarek (16)- pojawia sie sporo nowych operatorow a chlopaki od ladefuchsa sa skupieni chyba na innej apce - chargeprice
Sprawdź sobie ustawienia w zębatce w prawym górnym rogu. Są w niej setki dostawców, nawet tych typowo regionalno-miejskich + chyba wszystkie możliwe karty.
Domyślnie nie wszystkie są odhaczone

p0li

Pionier e-mobilności
Sprawdź sobie ustawienia w zębatce w prawym górnym rogu. Są w niej setki dostawców, nawet tych typowo regionalno-miejskich + chyba wszystkie możliwe karty.
Domyślnie nie wszystkie są odhaczone
masz racje - ale wczesniej tego nie bylo bo szukalem mozliwosci wyboru innych dostawcow

...albo bylem slepy o_O