Po pierwsze - nie jest jeszcze gotowy. Więc spekulacje o terminie otwarcia są wróżeniem z fusówMyslicie ze jest szansa zeby SUC Wroclaw wystartowal w polowie lipca? Bardzo by mi to zycie ulatwilo![]()
Po pierwsze - nie jest jeszcze gotowy. Więc spekulacje o terminie otwarcia są wróżeniem z fusówMyslicie ze jest szansa zeby SUC Wroclaw wystartowal w polowie lipca? Bardzo by mi to zycie ulatwilo![]()
Podobno erekcja zwiększa napięcie 🤪Proponuję kolejny update i off-topic: czy okablowanie w SuC Wrocław jest wystarczające. I czy układanie kabla krzywo zwiększa opór i straty energii? Ewentualnie czy kabel zasilający powinien być naciągnięty?
😉
View attachment 28216
IMHO im prościej tym mniej "zakłóceń" pola elektromagentycznego i straty mniejsze - może jednak pomijalne? pewnie pomijalne ... ważniejsze raczej jaki materiał w środku, długość, ew materiały, które wpływają na te "zakłócenia" pola el-mag.Proponuję kolejny update i off-topic: czy okablowanie w SuC Wrocław jest wystarczające. I czy układanie kabla krzywo zwiększa opór i straty energii? Ewentualnie czy kabel zasilający powinien być naciągnięty?
😉
View attachment 28216
Ja ostatnio układałem kabel ziemny od skrzynki energetycznej przy drodze do budynku (oczywiście przekrój był trochę mniejszyProponuję kolejny update i off-topic: czy okablowanie w SuC Wrocław jest wystarczające. I czy układanie kabla krzywo zwiększa opór i straty energii? Ewentualnie czy kabel zasilający powinien być naciągnięty?
😉
View attachment 28216
Kable kładzie się aby bylo dowcipnie ..to "dowcipnie" ma wiele znaczeńJa z tym pytaniem sobie żartowałem, ale jak już poszły konie po betonie .