Ford Explorer

lukech

Zadomawiam się
Arval przysłał mi dziś potwierdzenie zawarcia i opłacenia ubezpieczenie AC...
Ale jest to jeden dokument...
Tak też mówił mi dealer (że Arval tak robi). To wygląda sensownie? W wątku o dotacjach brakowało ludziom z VW potwierdzenia płatności, ale mieli kopię polisy. Taki wariant nie przeszedł.
Może tutaj być odwrotnie, że potwierdzenie płatności przejdzie, ale kopia polisy nie (bo jej nie ma) :)

robik130

Zadomawiam się
Tak też mówił mi dealer (że Arval tak robi). To wygląda sensownie? W wątku o dotacjach brakowało ludziom z VW potwierdzenia płatności, ale mieli kopię polisy. Taki wariant nie przeszedł.
Może tutaj być odwrotnie, że potwierdzenie płatności przejdzie, ale kopia polisy nie (bo jej nie ma) :)
Swoją drogą, to mało profesjonalne ze strony Arval. Kroją program pod dotację, a brak podstawowych dokumentów.
Będę to załatwiał później, bo moje auto czeka u dealera na rejestrację, więc pozostaje nasłuchiwać jak Wam idzie.
Znalazłem wcześniej w innym wątku taki wpis:

Attachments

• IMG_3146.PNG
    IMG_3146.PNG
    1 024 KB · Liczba wyświetleń: 13
Last edited:

lukech

Zadomawiam się
Swoją drogą, to mało profesjonalne ze strony Arval. Kroją program pod dotację, a brak podstawowych dokumentów.
Będę to załatwiał później, bo moje auto czeka u dealera na rejestrację, więc pozostaje nasłuchiwać jak Wam idzie.
Znalazłem wcześniej w innym wątku taki wpis:
Dokładnie. Przy czym u nas ubezpieczycielem jest Greenval i raczej z nimi bezpośrednio tego nie załatwisz bez Arvala.

BartekEM

Nowy na Forum
Arval przysłał mi dziś potwierdzenie zawarcia i opłacenia ubezpieczenie AC...
Ale jest to jeden dokument...
Jak długo czekałeś?
Wg spisu załączników w funduszu potwierdzenie nie jest odrębnym dokumentem więc wg mnie jest ok.

Fakturę zakupu auta (tą ze wskazaniem ceny calego pojazdu) braliście od dealera czy arvala ?

solik

Pionier e-mobilności
Explorer rodzinny odebrany, w zestawie byl tylko kabel type2 - nie dodaja juz nawet cegly 230V czy to chciwosc dealera? We Fiacie dawali wybor - type2 lub cegla

Esiak

Fachowiec
Explorer rodzinny odebrany, w zestawie byl tylko kabel type2 - nie dodaja juz nawet cegly 230V czy to chciwosc dealera? We Fiacie dawali wybor - type2 lub cegla
jak w ambasadorze to dają tylko kabel, jak zwykły zakup to podobno wallboxa dodają...