Tesla? Nie, dziękuję.

kswad12

No to z prądem
Masz zdjęcia tego uszkodzenia? Pierwszy raz słyszę o takiej akcji. Tak na dobrą sprawę u likwidatora szkody powinieneś domagać się auta zastępczego, skoro auto obecnie nie nadaje się do jazdy. Drążyłeś temat?
@Jozin von Bazin wrzuć zdjęcie może nie jest tak złe jak myślisz

ypl

Pionier e-mobilności
24 kwietnia pękła szyba frontowa w Fordzie, 25 kwietnia w piątek auto wstawione do ASO z prośbą o szybką naprawę, bo chcemy jechać na Majówkę Rangerem. Naprawa zaplanowana na poniedziałek 28 kwietnia, nie udało się bo człowiek od szyb na urlopie, a drugi z innego ASO nie dojechał, naprawione 29 kwietnia we wtorek. Ale żeby nie było tak różowo, po auto przyjechałem we wtorek o 18stej, okazuje się, że opiłki szkła są w aucie, nie posprzątano dokładnie auta, odbiór przełożony na 30 kwietnia. Nie sądze, żeby łańcuchy dostaw dalej były pozrywane, to są raczej problemy tesli i tego, że chyba jest w jakimś kryzysie.

Grzesiek

Pionier e-mobilności
24 kwietnia pękła szyba frontowa w Fordzie, 25 kwietnia w piątek auto wstawione do ASO z prośbą o szybką naprawę, bo chcemy jechać na Majówkę Rangerem. Naprawa zaplanowana na poniedziałek 28 kwietnia, nie udało się bo człowiek od szyb na urlopie, a drugi z innego ASO nie dojechał, naprawione 29 kwietnia we wtorek. Ale żeby nie było tak różowo, po auto przyjechałem we wtorek o 18stej, okazuje się, że opiłki szkła są w aucie, nie posprzątano dokładnie auta, odbiór przełożony na 30 kwietnia. Nie sądze, żeby łańcuchy dostaw dalej były pozrywane, to są raczej problemy tesli i tego, że chyba jest w jakimś kryzysie.
Być może roznice robi M3 zamiast MY które jednak maja różne łańcuchy dostaw.

solik

Pionier e-mobilności
Chcę kupić w tym roku drugiego elektryka i w związku z promocyjnym finansowaniem 0% zastanawiałem się nad Teslą. Po dzisiejszym info przestałem się zastanawiać.

nie martw sie, w nowa Toyote Camry kolegi babka wjechala w tyl, czesci beda moze na sierpien i to nie jest potwierdzone

czesci do KIA EV6 podobny czas oczekiwania jak na szybe do Tesli :)

Najnowsze dyskusje