umcus
Pionier e-mobilności
Tyle że bez radia można żyć (bo klimatyzację chyba z pokręteł miałeś), a z uszkodzoną szybą średnio.W skodzie 4 miesiące na radio/infotainment czekałem...
Tyle że bez radia można żyć (bo klimatyzację chyba z pokręteł miałeś), a z uszkodzoną szybą średnio.W skodzie 4 miesiące na radio/infotainment czekałem...
Można, ale co to za życie :-D Połowa funkcji auta sterowana z ekranu... no i słuchaj tego kleklekle...Tyle że bez radia można żyć (bo klimatyzację chyba z pokręteł miałeś), a z uszkodzoną szybą średnio.
Dlaczego nie zamiennik?Nie chcę zamiennika. Nie da się tego reanimować, „idzie” pęknięcie po szybie.
@Jozin von Bazin wrzuć zdjęcie może nie jest tak złe jak myśliszMasz zdjęcia tego uszkodzenia? Pierwszy raz słyszę o takiej akcji. Tak na dobrą sprawę u likwidatora szkody powinieneś domagać się auta zastępczego, skoro auto obecnie nie nadaje się do jazdy. Drążyłeś temat?
Być może roznice robi M3 zamiast MY które jednak maja różne łańcuchy dostaw.24 kwietnia pękła szyba frontowa w Fordzie, 25 kwietnia w piątek auto wstawione do ASO z prośbą o szybką naprawę, bo chcemy jechać na Majówkę Rangerem. Naprawa zaplanowana na poniedziałek 28 kwietnia, nie udało się bo człowiek od szyb na urlopie, a drugi z innego ASO nie dojechał, naprawione 29 kwietnia we wtorek. Ale żeby nie było tak różowo, po auto przyjechałem we wtorek o 18stej, okazuje się, że opiłki szkła są w aucie, nie posprzątano dokładnie auta, odbiór przełożony na 30 kwietnia. Nie sądze, żeby łańcuchy dostaw dalej były pozrywane, to są raczej problemy tesli i tego, że chyba jest w jakimś kryzysie.
Chcę kupić w tym roku drugiego elektryka i w związku z promocyjnym finansowaniem 0% zastanawiałem się nad Teslą. Po dzisiejszym info przestałem się zastanawiać.