SuC Białystok

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Dla kontrastu wczoraj w nocy musiałem skorzystać w Wawie z tego w hotelu regent.
120kW max do podziału na 2 stanowiska to jakiś koszmar. Po 5 minutach ładowania dojechała taxi S z darmowym ładowaniem, spadło do 60kW. I siedzisz jak jakiś jaskiniowiec - na zapyziałym parkingu na poziomie -5 ładując się w tempie żółwia + wycieczka korytarzami i windą po walidację parkingu.
Na szczęście parking za darmo.
Dżizas, co Cię tam przywiało? :). Ile tego parkingu gratis jest? Trzeba do recepcji dylać?

krzysiekwaw

Zadomawiam się
Dżizas, co Cię tam przywiało? :). Ile tego parkingu gratis jest? Trzeba do recepcji dylać?
gratis masz na czas ładowania. musisz dylać do windy (która potrafi się czasem zaciąć) i wjechać do recepcji podbić bilet.
ale są i nieoczekiwane niespodzianki: ja np spotkałem mocno zawianego prezesa PZPN jak próbował wejść do auta :)

cooler

Pionier e-mobilności
spotkałem mocno zawianego prezesa PZPN jak próbował wejść do auta :)
Będzie naprawdę sportowym wyczynem jak wyjedzie po pijaku z tego -5 w tym hotelu. Mam SC za darmo z referali, ale ryzyko przerysowania auta jadąc tam na SC nie jest tego warte, a umiem jeździć i nie piję alkoholu :)

qb4hkm

Pionier e-mobilności
gratis masz na czas ładowania. musisz dylać do windy (która potrafi się czasem zaciąć) i wjechać do recepcji podbić bilet.
ale są i nieoczekiwane niespodzianki: ja np spotkałem mocno zawianego prezesa PZPN jak próbował wejść do auta :)
Hahah, ja bym nie poznał typa, ostatnio Kwaśniewskiego nie poznałem w restauracji XD, żona mnie uświadomiła...
Będzie naprawdę sportowym wyczynem jak wyjedzie po pijaku z tego -5 w tym hotelu. Mam SC za darmo z referali, ale ryzyko przerysowania auta jadąc tam na SC nie jest tego warte, a umiem jeździć i nie piję alkoholu :)
Właśnie słyszałem legendy i mimo że mam praaawie po drodze i również sporo km do wykorzystania z refa to jeszcze tam nie zajrzałem...

krzysiekwaw

Zadomawiam się
on był pasażerem, kierowca podjechał najbliżej wyjścia z windy jak się da, ale problem z trajektorią i tak był. a co do szerokości parkingu i ogółem jego wyglądu - to fakt, wąsko i syf.

Nikodem

Fachowiec
Właśnie słyszałem legendy i mimo że mam praaawie po drodze i również sporo km do wykorzystania z refa to jeszcze tam nie zajrzałem...

Ja uważam, że trzeba się tam pojawić, właśnie dla takich różnych "smaczków".
Nawet dwa razy trzeba być! Pierwszy i Ostatni :)