'Wiejski' tuning Tesli

cooler

Pionier e-mobilności
Przyznawać się ciepłe kluchy czyja to!

View attachment 28956
Kurcze, to mi się nawet podoba! Ciekawe ile liczą za taką ekstrawagancję? Ze względu na ilość białych robi się podobnie dziwnie jak z Passatem B5Fl w latach 2002-2005 (i później) - gdzie nie staniesz na parkingu to wszędzie już jest biała M3 lub Y. Kiedyś nawet się szarpałem z klamką jednej 3 bo byłem pewien że to moja...:confused:

rawier

Posiadacz elektryka
Kurcze, to mi się nawet podoba! Ciekawe ile liczą za taką ekstrawagancję? Ze względu na ilość białych robi się podobnie dziwnie jak z Passatem B5Fl w latach 2002-2005 (i później) - gdzie nie staniesz na parkingu to wszędzie już jest biała M3 lub Y. Kiedyś nawet się szarpałem z klamką jednej 3 bo byłem pewien że to moja...:confused:
Ty szarpałeś klamkę innej trójki - moja Teściowa wsiadła do innej na tylną kanapę. Patrzyłem w lusterko i płakałem ze śmiechu 😂 Ale gość siedzący za kierownicą miał niezłą minę 🤣

krzysiekwaw

Zadomawiam się
Miałem już 3 takich gagatków nagranych na sentry 🙃 po czym szli obok do swojej 🫣

piotrpo

Pionier e-mobilności
bo o gustach ciężko rozmawiać
Co nie zmienia faktu, że są dobre i złe ;)

Czy spotykacie 'wiejsko' stuningowane Tesle
W PL jeszcze tego nie ma za dużo, ale głównym powodem jest nie klasyfikowanie tych samochodów jako powiedzmy delikatnie, podatnych na tuning. Z drugiej strony ali jest pełne różnej jakości gadżetów do Tesli, dla kogoś to tłuką przecież. Pewnie będą te wózki masakrować jak A3 w Wejherowie. Za parę lat lotka, fioletowe felgi, znaczek plaid, różaniec na lusterku i naklejka "FakeTAXI" na szybie będą obowiązkowym wyposażeniem. Już w tej chwili biała Tesla robi się popularna jak brązowa Fabia, więc właścicieli chcących ją "upiększyć" będzie sporo. Sam się zastanawiam nad przyciemnieniem tylnych szyb (względy praktyczne) i może zmianą koloru, na jakiś mniej pralkowy.