'Wiejski' tuning Tesli

Ironeska

Fachowiec
Dokladnie nie zalinkiję ale to było w którymś temacie o pv

eSUBA94

Posiadacz elektryka
niektóre tuningi są złe inne zajebiste

ze starych modeli S szło dużo wycisnąć
to samo są firmy od modyfikacji nie tylko aby było coś ładniejsze/inne ale i lepsze, mocniejsze, praktyczniejsze jak chciażby customowe zderzaki do cybertrucka które niszczą te fabryczne pod każdym względem

zibizz1

Pionier e-mobilności

cooler

Pionier e-mobilności

Ale "z podatkiem" to dyskusyjna sprawa. Dla osoby prywatnej jeśli nie podpina do sieci OK. Ale jeśli chcemy na fakturę z dokumentami EU to już nie tak prosto.
Właśnie ja chciałbym na swoje potrzeby do dynamicznej taryfy, ładować gdy tanio i zużywać z aku gdy drogo. Czy w dynamicznej taryfie da się zejść do zerowych kosztów lub nawet ujemnych licząc opłaty za dystrybucję? Czy ładując w odpowiednich momentach dało by się na tym zarabiać?

ev666

Zadomawiam się
Jestem wlasnie w Holandii i natrafilem na takie cos (zamazalem tablice):
IMG_20250511_185219.jpg

To jakas wersja performance czy ktos kupil pakiet ala carbon fiber u chinczykow? :)

eSUBA94

Posiadacz elektryka
Jestem wlasnie w Holandii i natrafilem na takie cos (zamazalem tablice):
View attachment 27921

To jakas wersja performance czy ktos kupil pakiet ala carbon fiber u chinczykow? :)
dokładnie tak, to jest amatorski pakiet który może założyć każdy
szczerze? taki średni

ale znowu - moim zdaniem nawet minimalna modyfikacja w tesli jest spoko, czemu? bo 100.000 innych takich samych tesli jak stoi obok to możesz rozpoznać swoje auto, nie jesteś kserokopią x10000

cooler

Pionier e-mobilności
Co prawda sam popełniłem, ale pewnie się do tego wątku nada (choć mi się podoba z powodów praktycznych):

Dziś założyłem znów po zimie i jest rewelacja chłodzenie :)