Nowy Supercharger Odolion / Ciechocinek

krzysiekwaw

Zadomawiam się
Jakby się dało ładować to może bym i zaryzykował :)
Jedz s7, masz shella kolo mlawy i sprawnie dzialajace greenway. Ja jezdze tedy 1x w tyg teraz bo mam projekt w gdańsku i jest miód i bez kolejek. Aż pierwszy abo w historii kupilem na greenway. Wracalem raz testowo a1 i dramat, nie dość że dłużej to i na ładowarkach ciasno. Jak otworzą nowe suc to bedzie inna rozmowa.

wxwx78

Fachowiec
Jedz s7, masz shella kolo mlawy i sprawnie dzialajace greenway. Ja jezdze tedy 1x w tyg teraz bo mam projekt w gdańsku i jest miód i bez kolejek. Aż pierwszy abo w historii kupilem na greenway. Wracalem raz testowo a1 i dramat, nie dość że dłużej to i na ładowarkach ciasno. Jak otworzą nowe suc to bedzie inna rozmowa.
Obczaję. Na now SuC tez czekam. Pytanie gdzie będzie gorzej w Czwartek z dostępnością ładowarek : na A1 czy S7.

wxwx78

Fachowiec

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Na S7 LR dojedzie z wwy do Gdańska na luzie. Raz się tylko na tej trasie ładowałem na orlenie bo potrzeby pasażerów zmusiły do postoju, akurat była ładowarka a na dodatek w promocyjnej cenie.

LuckyLuke

Zadomawiam się
Szybki update, usłyszane od chłopaków z Tesli podczas ładowania w Ciechocinku. Odolin już jest ukończony i podpięty. Czekają na UDT i lokalizacja wysatrtuje.
Może elektrycznie jest ukończony, ale byłem tam wczoraj i wciąż nie jest skończona budowlanka (kostka na części parkingu jeszcze do ułozenia) więc nie sądze aby miał wystartować na dniach.

elmartines

Zadomawiam się
Może elektrycznie jest ukończony, ale byłem tam wczoraj i wciąż nie jest skończona budowlanka (kostka na części parkingu jeszcze do ułozenia) więc nie sądze aby miał wystartować na dniach.
Potwierdzam. Zdjęcie z dzisiaj. Panowie baaardzo niemrawo tę kostkę układają 🙄1000069826.jpg