Nowy Supercharger Odolion / Ciechocinek

krzysiekwaw

Zadomawiam się
Jakby się dało ładować to może bym i zaryzykował :)
Jedz s7, masz shella kolo mlawy i sprawnie dzialajace greenway. Ja jezdze tedy 1x w tyg teraz bo mam projekt w gdańsku i jest miód i bez kolejek. Aż pierwszy abo w historii kupilem na greenway. Wracalem raz testowo a1 i dramat, nie dość że dłużej to i na ładowarkach ciasno. Jak otworzą nowe suc to bedzie inna rozmowa.

wxwx78

Fachowiec
Jedz s7, masz shella kolo mlawy i sprawnie dzialajace greenway. Ja jezdze tedy 1x w tyg teraz bo mam projekt w gdańsku i jest miód i bez kolejek. Aż pierwszy abo w historii kupilem na greenway. Wracalem raz testowo a1 i dramat, nie dość że dłużej to i na ładowarkach ciasno. Jak otworzą nowe suc to bedzie inna rozmowa.
Obczaję. Na now SuC tez czekam. Pytanie gdzie będzie gorzej w Czwartek z dostępnością ładowarek : na A1 czy S7.

wxwx78

Fachowiec

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Na S7 LR dojedzie z wwy do Gdańska na luzie. Raz się tylko na tej trasie ładowałem na orlenie bo potrzeby pasażerów zmusiły do postoju, akurat była ładowarka a na dodatek w promocyjnej cenie.

LuckyLuke

Zadomawiam się
Szybki update, usłyszane od chłopaków z Tesli podczas ładowania w Ciechocinku. Odolin już jest ukończony i podpięty. Czekają na UDT i lokalizacja wysatrtuje.
Może elektrycznie jest ukończony, ale byłem tam wczoraj i wciąż nie jest skończona budowlanka (kostka na części parkingu jeszcze do ułozenia) więc nie sądze aby miał wystartować na dniach.