Bu bu bu bu gdzies z prawego przodu

AndrzejKulig

Fachowiec
niestety ale bez podmiany opon/kol chyba nie da sie sprawdzic dokladniej :) ja to samo w nowej KIA mialem i to byly opony

i to nie jest naturalny dzwiek, na demowkach tego nie bylo, u mnie poki co nie ma a tez jestem wyczulony na takie rzeczy
to co radzicie? kto się zgodzi na podmianę kół na godzinę, ma ktoś może zimowki to sobie bym sprawdził? no nie za darmo oczywiście. Kraków, okolice Krakowa.

solik

Pionier e-mobilności
ja mam fabryczne letnie michelin ps4 z poprzedniej tm3, leza gdzies w piwnicy, bieznika juz troche nie maja ale moze ci sie przydadza do takiego testu.. wymiary sa te same

napisz priv :) krk

a i na christo botewa stoi 3 LR do samodzielnej jazdy

Last edited:

AndrzejKulig

Fachowiec
ja mam fabryczne letnie michelin ps4 z poprzedniej tm3, leza gdzies w piwnicy, bieznika juz troche nie maja ale moze ci sie przydadza do takiego testu.. wymiary sa te same

napisz priv :) krk

a i na christo botewa stoi 3 LR do samodzielnej jazdy
Myślisz ze jak odkręcę jej kola i przełożę do swojej będzie ok? ;) Tak, jutro idę sprawdzić moją głowę i się przejadę - jak będę słyszał to samo to znaczy że ze mną jest coś nie halo. Wtedy podbije do Ciebie po te koła na sprawdzenie - dam znać jutro na priv co, gdzie i za co