Skoro wydaje ci się że jesteśmy nie wiadomo jakimi milionerami to wiesz ze w PL prowadzac firme płacimy horrendalne podatki .. o których tak bardzo się rozpisujesz.Rozumiem że forum EV to raczej forum ludzi majętnych, macie swoje firmy, pracowników, zobaczcie czym jeżdżą do pracy, Wam naprawdę jeden h... czy ktoś w nich walnie podatkiem wartości niejednokrotnie wyższej niż ich pojazdy? Tylko za to że ośmielili się je posiadać...
Pycha kroczy przed upadkiem, czego serdecznie życzę każdemu kto się w to wpisuje .
Ja wyczytałem, że nie będzie tego podatku od posiadania samochodu spalinowego, o którym to podatku, z przerażeniem tutaj pisałeś.Więc pewnie Wam jeden h .. że od przyszłego roku będziecie płacić jeden podatek więcej, zgodnie z renegocjacją kamieni milowych E4G i E4G KPO
I będą kazali jeść robaki. Sorry, ale podajesz dalej ruską propagandę.Chwilowo wprowadzają go tylko przedsiębiorcom. Artykuł z dzisiaj nie z wczoraj. Kwestia kilku lat i wprowadzą to wszystkim.
Więc pewnie Wam jeden h .. że od przyszłego roku będziecie płacić jeden podatek więcej, zgodnie z renegocjacją kamieni milowych E4G i E4G KPO
Anglicy dobrze zrobili opuszczając ten klub pod niebieską ostrygą, nie widać żeby się Wam gorzej żyło.Ronin
Ja chyba nie będę płacić, ufff![]()