nabrU
Moderator
Pamiętaj, żeby kliknąć z czyjegoś polecenia - dostaniesz pakiet darmowych ładowań na Supercharger.
Zależy jaką Teslę planuje kupić bo może też być zniżka
Pamiętaj, żeby kliknąć z czyjegoś polecenia - dostaniesz pakiet darmowych ładowań na Supercharger.
powiadomienia nie ale mozna zerkac w aplikacji tesliJak ktoś skorzysta z linka polecającego to czy autor/właściciel linka dostaje, jakieś, powiadomienie? W sensie: skąd autor linka "wie" że jego link został użyty
w Historii w Programie polecającym? (pusto u mnie tam , chlip chlip ;-) )powiadomienia nie ale mozna zerkac w aplikacji tesli
Nie przejmuj się brakiem ładowarki, ja przez pierwsze tygodnie ładowałem z gniazdka (3kWh).W moim przypadku bardziej pasowałoby mi najpierw dokończyć montaż ładowarki, a dopiero potem myśleć o odbiorze samochodu.
mam tesle prawie 6 lat, nigdy nie dostałem maila ani o tym że ktoś skorzystał z mojego refferala ani że dostałem jakieś benefity. tylko historia w aplikacji w PLNo jak nie jak tak: ja dostaję maile jak ktoś kupi z mojego linka i jak ktoś odbierze samochód, że naliczyli mi mile albo 'kredyty'. No chyba że w PL to nie działa tak jak u mnie
View attachment 29561 View attachment 29562
tylko historia w aplikacji w PL