...gdzie najkorzystniej kupić Tesle?

nabrU

Moderator
Pamiętaj, żeby kliknąć z czyjegoś polecenia - dostaniesz pakiet darmowych ładowań na Supercharger.

Zależy jaką Teslę planuje kupić bo może też być zniżka ;)

chess_m

Posiadacz elektryka
Zależy jaką Teslę planuje kupić bo może też być zniżka ;)
W każdym razie zawsze warto przy zamówieniu skorzystać z referala np. kogokolwiek z tego forum.
To się zmienia, ale aktualnie jest 1000 km darmowego SC (3/Y) lub 2000 PLN rabatu (S/X)
np przy użyciu ref-linka od przepiscy zobaczysz
1751012844124.png

Last edited:

bonczo

Nowy na Forum
Link polecajacy, jeszcze kilka osob moze z niego skorzystac. Kupujac przez link dostajesz od tesli 2000zl lub 1000km ladowania na superchargerach. Ja dostane tysiac km ładowania lub 1000zl☝️😉 jak zakupisz tesle tez bedziesz mial swoj link polecajacy.

wxwx78

Fachowiec
Jak ktoś skorzysta z linka polecającego to czy autor/właściciel linka dostaje, jakieś, powiadomienie? W sensie: skąd autor linka "wie" że jego link został użyty?

nabrU

Moderator
powiadomienia nie ale mozna zerkac w aplikacji tesli

No jak nie jak tak: ja dostaję maile jak ktoś kupi z mojego linka i jak ktoś odbierze samochód, że naliczyli mi mile albo 'kredyty'. No chyba że w PL to nie działa tak jak u mnie :unsure:

Screenshot 2025-06-28 153342.png Screenshot 2025-06-28 153530.png

jezile

Fachowiec
W moim przypadku bardziej pasowałoby mi najpierw dokończyć montaż ładowarki, a dopiero potem myśleć o odbiorze samochodu.
Nie przejmuj się brakiem ładowarki, ja przez pierwsze tygodnie ładowałem z gniazdka (3kWh).

danielm

Pionier e-mobilności
No jak nie jak tak: ja dostaję maile jak ktoś kupi z mojego linka i jak ktoś odbierze samochód, że naliczyli mi mile albo 'kredyty'. No chyba że w PL to nie działa tak jak u mnie :unsure:

View attachment 29561 View attachment 29562
mam tesle prawie 6 lat, nigdy nie dostałem maila ani o tym że ktoś skorzystał z mojego refferala ani że dostałem jakieś benefity. tylko historia w aplikacji w PL

nabrU

Moderator
tylko historia w aplikacji w PL

No to chyba Tesla rzeczywiście traktuje Polskę po macoszemu :rolleyes: o ile to prawda a nie Twój jednostkowy przypadek (ktoś jeszcze potwierdzi jak to jest w PL?)