autorus
Posiadacz elektryka
Zamówiłem tez dla braciaka. Także juz 2 komplety. Są imo ok.Kolega poleca te dywaniki? Chyba zamówię w oczekiwaniu na Teslera.
Zamówiłem tez dla braciaka. Także juz 2 komplety. Są imo ok.Kolega poleca te dywaniki? Chyba zamówię w oczekiwaniu na Teslera.
Odezwali się, żeby im przesłać jedno-dwa zdjęcia to przekażą to do działu sprzedaży. Wysłałem, jeszcze raz dla pewności opisałem w czym problem i dostałem odpowiedź, że przekazują do działu sprzedaży i mam sie odezwać do nich, jeśli w ciągu 24h nie będzie kontaktu. Trochę im to zajęłoCoś się udało ustalić?
Carbon czy abs? jak carbon to bylo okleic ppf bo z tego co widziałem na forach to rok dwa na sloncu i na smietnik.W koncu dotarła tylna lotka![]()
Miałem kupić dokładnie ten sam, po zniżkach na ali wychodziło ~380zł ale mnie zraziło to że właśnie dużo ludzi pisze że spojlery z włókna szybko się niszczą (łuszczy się/odspaja lakier bezbarwny od włókna i wygląda to obleśnie wtedy. Fajnie wygląda Y z takim spojlerkiem.....444,49zł | Dla Tesla Model Y Juniper 2025 Najnowszy 100% prawdziwy spoiler z włókna węglowego Wysoka wydajność 2024 Model3 Highland Trunk Wings Akcesorium
![]()
Für Tesla Modell Y Juniper 2025 Neueste 100% Real Carbon Fiber Spoiler Hohe Leistung 2024 Modell 3 Highland Stamm Flügel Zubehör - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Juz nie ma w sprzedazy tej z linku który podesłałeś.Ktoś kupował coś z Jowua? Zadowoleni? Bardzo mi się podoba ich uchwyt na telefon z ładowaniem. Można obracać, a nawet schować za ekran.
Ale kosztuje swoje i przesyłka darmowa dopiero od 120 EUR.![]()
Premiumowy uchwyt na telefon MagSafe do Tesli - Qi2 Bezprzewodowe Ładowanie - JOWUA
Ulepsz swojego Teslę za pomocą Jowua Uchwytu na Telefon Qi2. Ciesz się szybkim, 15W bezprzewodowym ładowaniem, doskonale zintegrowanym dla zasilania w podróży.www.jowua-life.com
Trochę jestem zdziwiony że tam mało info o tym produkcie w polskim internecie - nie znalazłem niczego tak fajnego (jest spiegen ale ten się nie chowa). Jest coś lepszego/podobnego ale bardziej dostępnego w Polsce?