Tesla Y Juniper - akcesoria oryginalne (i nie tylko)

umcus

Pionier e-mobilności
Coś się udało ustalić?
Odezwali się, żeby im przesłać jedno-dwa zdjęcia to przekażą to do działu sprzedaży. Wysłałem, jeszcze raz dla pewności opisałem w czym problem i dostałem odpowiedź, że przekazują do działu sprzedaży i mam sie odezwać do nich, jeśli w ciągu 24h nie będzie kontaktu. Trochę im to zajęło ;)

margielm

Zadomawiam się
Ktoś kupował coś z Jowua? Zadowoleni? Bardzo mi się podoba ich uchwyt na telefon z ładowaniem. Można obracać, a nawet schować za ekran.
Ale kosztuje swoje i przesyłka darmowa dopiero od 120 EUR.
Trochę jestem zdziwiony że tam mało info o tym produkcie w polskim internecie - nie znalazłem niczego tak fajnego (jest spiegen ale ten się nie chowa). Jest coś lepszego/podobnego ale bardziej dostępnego w Polsce?

nedro

Zadomawiam się
Jeśli chodzi o dywaniki z TPE to ja zamówiłem u Pana skośnookiego komplet za 750 (dwuwarstwowe do srodka + frunk + trunk + dolny trunk + na rzep oslony na plecki foteli tylnych). Jakość całkiem ok, za te pieniądze nie ma się co przyczepić. Jedyne co to że wykładzina do bagażnika była w pudelku zagięta wzdłuż i teraz musi się ułożyć bo to zagięcie sterczy:)

Mam też parę innych gadżetów z państwa środka. Soft close do frunka (mega sprawa), jakieś zaślepki, tacki, światełka projekcyjne do drzwi. Wszystko jakoś super ok jedyna lipa jaką zamówiłem to haczyki SOS do awaryjnego otwierania tylnych drzwi - lipne nie pasuje do junipera (mimo ze mam wersje dedykowana do niego z takimi specjalnymi dokładkami) albo nie umiem zamontować:)

Attachments

• IMG_20250626_201628.jpg
    IMG_20250626_201628.jpg
    416,9 KB · Liczba wyświetleń: 6