consigliero
Pionier e-mobilności
mnie wyszło że ładowanie jest gratis ale musieliśmy w Splicie zapłacić za parking. Była jeszcze jedna ładowarka blisko centrum ale na terenie hotelu i nie było opcji aby z niej skorzystać
W sumie jakbym ze Skradina wyjechał z 50% to dojeżdżam do Ionity (mam abonament) na wysokości Makarskiej z 9% i mógłbym się naładować na full. Opcja do rozważenia. Dzęki.Na wysokości Makarskiej (MOP Rascane) masz jeszcze Ionity warto się tam podładować bo z tą ładowarką na lotnisku w Dubrovniku to loteria jest. I pamiętaj że tam parking płatny na lotnisku - tylko 10 min za darmo. Byłem w kwietniu/maju i koło 7 euro za godzinę parking kosztował i nie było opcji tego nie płacić. I tak ładowarka jest jedna, teoretycznie 50 kW ale nawet nie oczekuj że tyle zobaczysz, max co miałem to 30 kilka kW :<
Jak coś przed lotniskiem w Čibača masz lidla i kaufland i tam polecam próbować. Kaufland możesz odpalić z apki Octopus - mają spoko ceny, czasem nawet pod kauflandami ładowanie wchodzi za 0 (kilka razy w Makarskiej tak miałem)
Jak coś to w skradinie przy parku krka jest darmowa ładowarka (50 kW) ale w sezonie może być obleganaW sumie jakbym ze Skradina wyjechał z 50% to dojeżdżam do Ionity (mam abonament) na wysokości Makarskiej z 9% i mógłbym się naładować na full. Opcja do rozważenia. Dzęki.![]()