Zdecydowanie nie polecam. Od razu bym walił gdziekolwiek indziej.Będę tam o 1:00 w nocy, zakładam więc, że będzie normalnie. Jak nie, to lecę na Orlena MOP Krzyżowniki z kawą 20 minut mi wystarczy ☕😉
Zdecydowanie nie polecam. Od razu bym walił gdziekolwiek indziej.Będę tam o 1:00 w nocy, zakładam więc, że będzie normalnie. Jak nie, to lecę na Orlena MOP Krzyżowniki z kawą 20 minut mi wystarczy ☕😉
Dzięki, ale z lotniska mam do niego 10minut, a o 1:00 w nocy nie zakładam zbyt dużych korków 😉Odpuść sobie ten Poznań w centrum - szkoda czasu.
Nie chodzi o korki tylko o samo miejsce. Zagmatwany wjazd, wąskie miejsca i czasem pozastawiane, płatny parking który w nocy czasem się blokuje i nie czyta nr rejestracyjnych a ochrona śpi. Raz wyjeżdżałem stamtąd 20 minut.Dzięki, ale z lotniska mam do niego 10minut, a o 1:00 w nocy nie zakładam zbyt dużych korków 😉
Nie - działa z Elocity.Swoją drogą dzięki za Ekoen-a, cena i prędkości bardzo dobre. Tylko ta kolejna aplikacja 🤦
Ok, w elocity jej nie widzę. W plugshare i ekoen aplikacji już tak. O co chodzi z tym parkingiem w cenie 60zł/h ?Nie - działa z Elocity.
I z lotniska na stadion masz jeszcze bliżej.
Jak zostawisz naładowane auto to tyle zapłacisz za blokowanie miejscaOk, w elocity jej nie widzę. W plugshare i ekoen aplikacji już tak. O co chodzi z tym parkingiem w cenie 60zł/h ?
Zapewne jest jeszcze opcja płatności wprost kartą na stacji.Ok, w elocity jej nie widzę.
Może kwestia filtrów w elocity? Zdecydowanie jest widoczna.Ok, w elocity jej nie widzę. W plugshare i ekoen aplikacji już tak. O co chodzi z tym parkingiem w cenie 60zł/h ?