SUC Poznań południe

BlackandWhite

Zadomawiam się
Odpuść sobie ten Poznań w centrum - szkoda czasu.
Dzięki, ale z lotniska mam do niego 10minut, a o 1:00 w nocy nie zakładam zbyt dużych korków 😉

Edit: naprawdę tak nie polecacie?! Kurczę, myślałem że w mojej sytuacji to będzie dobre rozwiązanie...

Nikodem

Fachowiec
Dzięki, ale z lotniska mam do niego 10minut, a o 1:00 w nocy nie zakładam zbyt dużych korków 😉
Nie chodzi o korki tylko o samo miejsce. Zagmatwany wjazd, wąskie miejsca i czasem pozastawiane, płatny parking który w nocy czasem się blokuje i nie czyta nr rejestracyjnych a ochrona śpi. Raz wyjeżdżałem stamtąd 20 minut.
No i ładowanie było na około 60kW bo stacja była obłożona.

Last edited by a moderator:

BlackandWhite

Zadomawiam się
Dobra, przekonaliście mnie, pojadę na ... Orlena. Cena teraz też niższa, a tam bistro cafe to i rodzinę nakarmię w nocy 🌮 Swoją drogą dzięki za Ekoen-a, cena i prędkości bardzo dobre. Tylko ta kolejna aplikacja 🤦 wróć: piszą o aplikacji, ale otwiera się strona 🤨 Czyli co nie ma apki, wszystko przez stronę idzie po rejestracji?
Edit: widzę, że jednak plugshare...

BlackandWhite

Zadomawiam się
Nie - działa z Elocity.

I z lotniska na stadion masz jeszcze bliżej.
Ok, w elocity jej nie widzę. W plugshare i ekoen aplikacji już tak. O co chodzi z tym parkingiem w cenie 60zł/h ?

Attachments

• Screenshot_20250706_103310.jpg
    Screenshot_20250706_103310.jpg
    341,4 KB · Liczba wyświetleń: 8

mwis750

Zadomawiam się
Ok, w elocity jej nie widzę. W plugshare i ekoen aplikacji już tak. O co chodzi z tym parkingiem w cenie 60zł/h ?
Może kwestia filtrów w elocity? Zdecydowanie jest widoczna.

Attachments

• Screenshot_20250706_143645_Elocity.jpg
    Screenshot_20250706_143645_Elocity.jpg
    348,6 KB · Liczba wyświetleń: 6