Najlepiej zadzwonić do Tesli.W takiej sytuacji jaki jest mniej więcej termin oczekiwania na auto? Zamówiłem swoją trójkę tydzień temu licząc na szybką dostawę.
Mi mówili tydzień temu, że około 2-3 tygodnie.W takiej sytuacji jaki jest mniej więcej termin oczekiwania na auto? Zamówiłem swoją trójkę tydzień temu licząc na szybką dostawę.
W takiej sytuacji jaki jest mniej więcej termin oczekiwania na auto? Zamówiłem swoją trójkę tydzień temu licząc na szybką dostawę.
Ja kupiłem model, który oni już zamówili wcześniej. Mam już VIN tego auta. A jak rozumiem Ty będziesz miał auto w produkcji, tak?ja zamówiłem 25.06 i mi mówili ze na pewno dostawa w Q3, więc moze być za 3-4 tyg. ale moze też być na koniec września, na pewno w Q3 bedzie odbiór tak mnie poinformowali![]()
konkretnie to nie wiem, czy jest gotowa w chinach na placu, czy bedą dopiero produkować, w tesli sami tego nie wiedzieli, dlatego taki rozbieżny termin dostawy. W aplikacji niby szacowany termin to lipiec 2025, ale to chyba tak z automatu tam jest wpisaneJa kupiłem model, który oni już zamówili wcześniej. Mam już VIN tego auta. A jak rozumiem Ty będziesz miał auto w produkcji, tak?
O u mnie też powiedzieli, że przełom sierpień/wrzesień (zamawiałem 7/07) bo nie mają tego auta ale nie ma jeszcze VINu więc pewnie loteriaJa zamawiałem 20 czerwca, miało być do końca czerwca, po czym powiedziano mi że nie mają takiej konfiguracji i pewnie dopiero sierpień/wrzesień. Finalnie auto odbieram... Jutro
Po drodze kilka telefonów do salonu i wielka niewiadoma... Także tego![]()