Dostawy III kw. 2025 roku

inter

Pionier e-mobilności
Rozpoczynamy III kw. dostaw.
Aktualnie brak potwierdzonych statków do Koper z Teslami.

Attachments

• 1751355668494.png
    1751355668494.png
    124 bytes · Liczba wyświetleń: 15

inter

Pionier e-mobilności
W takiej sytuacji jaki jest mniej więcej termin oczekiwania na auto? Zamówiłem swoją trójkę tydzień temu licząc na szybką dostawę;).
Najlepiej zadzwonić do Tesli.

inter

Pionier e-mobilności
W czerwcu w Polsce, sprzedało się Tesli 3 wiecej jak Y.

mario76

Nowy na Forum
W takiej sytuacji jaki jest mniej więcej termin oczekiwania na auto? Zamówiłem swoją trójkę tydzień temu licząc na szybką dostawę;).

ja zamówiłem 25.06 i mi mówili ze na pewno dostawa w Q3, więc moze być za 3-4 tyg. ale moze też być na koniec września, na pewno w Q3 bedzie odbiór tak mnie poinformowali ;)

Dawidt3p

Nowy na Forum
ja zamówiłem 25.06 i mi mówili ze na pewno dostawa w Q3, więc moze być za 3-4 tyg. ale moze też być na koniec września, na pewno w Q3 bedzie odbiór tak mnie poinformowali ;)
Ja kupiłem model, który oni już zamówili wcześniej. Mam już VIN tego auta. A jak rozumiem Ty będziesz miał auto w produkcji, tak?

mario76

Nowy na Forum
Ja kupiłem model, który oni już zamówili wcześniej. Mam już VIN tego auta. A jak rozumiem Ty będziesz miał auto w produkcji, tak?
konkretnie to nie wiem, czy jest gotowa w chinach na placu, czy bedą dopiero produkować, w tesli sami tego nie wiedzieli, dlatego taki rozbieżny termin dostawy. W aplikacji niby szacowany termin to lipiec 2025, ale to chyba tak z automatu tam jest wpisane ;) . na razie czekam..

kudlicz

Nowy na Forum
Ja zamawiałem 20 czerwca, miało być do końca czerwca, po czym powiedziano mi że nie mają takiej konfiguracji i pewnie dopiero sierpień/wrzesień. Finalnie auto odbieram... Jutro :)

Po drodze kilka telefonów do salonu i wielka niewiadoma... Także tego :p

Krisou

Zadomawiam się
Ja zamawiałem 20 czerwca, miało być do końca czerwca, po czym powiedziano mi że nie mają takiej konfiguracji i pewnie dopiero sierpień/wrzesień. Finalnie auto odbieram... Jutro :)

Po drodze kilka telefonów do salonu i wielka niewiadoma... Także tego :p
O u mnie też powiedzieli, że przełom sierpień/wrzesień (zamawiałem 7/07) bo nie mają tego auta ale nie ma jeszcze VINu więc pewnie loteria :) Jaki model brałeś?