Jest i Renault 5...

nabrU

Moderator
Bjorn twierdzi, że to niezła bryczką:

iccu

Nowy na Forum
Jeśli chodzi o użyczenia to obdzwoniłem dzisiaj Warszawę i Lublin i nigdzie nie ma opcji na dłużej niż godzinę albo w ogóle tylko z handlowcem.

aleksanderjorlowski

Nowy na Forum
Odbyłem dzisiaj jazdę testową, a jestem świeżo po objeżdżaniu BYD Dolphin Surf. No i w porównaniu do maluszka BYD, Renia jest o wiele wygodniejsza. Po ustawieniu fotela "pod siebie", przyznam że siedziało mi się rewelacyjnie. Aktywny tempomat i utrzymywanie w pasie ruchu świetnie działają. Mógłbym spokojnie lecieć nią w 500km trasę. Wyłączanie "pipczenia" ostrzegającego przed przekroczeniem prędkości odbywa się ekspresowo fizycznym przyciskiem pod lewą ręką. Wnętrze bardzo przytulne! Renault 5 ma większe koła od BYDa i to się czuje. Lepiej łapie trakcję w aktualnych deszczowych warunkach. Często R5 jest porównywane do Instera i BYDa, ale wg mnie jest to jedyne auto z tej trójki które w odczuciu nie jest jak "miejski maluch". Tylko ze 20tys za droga wg mnie.

jezile

Posiadacz elektryka
Mam trochę sentyment do tego samochodu, bo był to mój pierwszy własny dorosły pojazd.

Jest opis na głównej Elektrowozu, ale wreszcie też zniesiono embargo na wideo i jest wysyp:

Mi przypomina moją pierwszą furę, tj. Renault Clio 1992 ;) Samochód genialny, a to co zrobiło teraz Renault wypuszczając nową Piątkę jest strzałem w 10!

1752332210991.png