PowerDot zbuduje 600 stacji ładowania na parkingach Biedronki

Kuba

Zadomawiam się

Michal

Moderator
Lidl ma w bazie UDP 179, więc nie dużo mniej.
Można chyba jeszcze doliczyć 75 kauflandowych, bo to przecież ta sama grupa.
i wychodzi 254 - nieznacznie więcej niż biedronki.

KrzysztofFly

Moderator
U mnie pod Lidlem stoi nowa ładowarka, od około dwóch tygodni ma zdjęty pokrowiec i świeci. Jednak ładować się jeszcze nie można, bo wyświetla komunikat, że usługa jest w trakcie konfiguracji (czy coś w tym stylu, bo dokładnie nie pamiętam).
View attachment 22428

Także @p0li jak przyjedziesz Smartem, to będziesz miał się gdzie naładować ;).
Nadejszła wiekopomna chwila, na stronie @Michal pojawiła się dzisiaj jako dodana/odebrana ;). Na stronie pomidor.io również się pojawiła, co prawda pokazywana jest w błędnej lokalizacji (na stronie @Michal lokalizacja jest prawidłowa). Na tą chwilę raportuje 4 sesje ładowania dzisiaj, więc chyba działa.
W sumie trochę się im zeszło ;).
@p0li oznaczyłem Cię, abyś nie przegapił ;).

krzyss

Pionier e-mobilności

KrzysztofFly

Moderator
Można, ale jaki jest tego sens, jak i tak musisz się pojawić w urzędzie aby uzupełnić go o odciski palców i wzór podpisu, które musisz złożyć w urzędzie ;).
1752268027234.png

Niestety od czasu kiedy wprowadzili odciski palców do DO, sens możliwości złożenia wniosku przez Internet jest żaden ;).
Ja sam swój aktualny DO w 2019 załatwiałem przez Internet, a osobiście go tylko odbierałem w urzędzie, jednak wtedy jeszcze nie było odcisków.

krzyss

Pionier e-mobilności
Można, ale jaki jest tego sens, jak i tak musisz się pojawić w urzędzie aby uzupełnić go o odciski palców i wzór podpisu, które musisz złożyć w urzędzie ;).
View attachment 30042
Niestety od czasu kiedy wprowadzili odciski palców do DO, sens możliwości złożenia wniosku przez Internet jest żaden ;).
Ja sam swój aktualny DO w 2019 załatwiałem przez Internet, a osobiście go tylko odbierałem w urzędzie, jednak wtedy jeszcze nie było odcisków.
A no to lipa, myslalem ze to juz bardziej zautomatyzowane :(

krzyss

Pionier e-mobilności
No wcześniej było ;).
Za to paszport, w Ozarowie Mazowieckim wizyta trwala 3 minuty bez wniosku papierowego, Pani wszystko wyklikala, podpis, odcisk i 18dni mialem nowy :)