No co ty mówisz... A u kogo otrzymałeś decyzję? W salonie? Jakie opłaty biorą za przekładanie opon?Też tak chciałem zrobić, ale zostałem poinformowany, że mam zwrócić na dokładnie tych samych
Miałam już wszystko ustalone z salonem. Miałem im wysłać całosezonowe i oni mi je podmienią za free, a letnie mieli zapakować do bagażnika. Jak zadzwonił do mnie diler i powiedział, ze auto będzie za kilka dni do odbioru i żebym zamawiał opony. Wtedy zapytałem z ciekawości czy 4 opony wejdą do tego citroena i na jakich oponach mam oddawać. Sprzedający powiedział mi że na spokojnie cztery siedemnastki wejdą, a mam oddać na oponach letnich co będa w bagażniku. Spowodowane jest to tym, żeby ludzie nie oddawali samochodu po najmie z najtańszymi chińczykami. A ja właśnie tak chciałem zrobić ;(Też tak chciałem zrobić, ale zostałem poinformowany, że mam zwrócić na dokładnie tych samych
Auto które szukam jest generalnie dla córki, ale ja też chcę się do niego zmieścić, więc pudełkoloty wykluczone.A to trochę inaczej niż u mnie, bo chcę żonie podmienić Peugeota 207 na coś nowszego - więc te auta mi pasują idealnie.
Po mieście to mi 45 konna Dacia wystarcza, więc bez przesady...A przynajmniej napęd jest taki jakiś normalniejszy niż te 113KM i 120 niuta z eC3 czy Pandy![]()
Nam zakupili wielosezon Kumho Solus 4S Ha32 i z nimi założonymi odbieraliśmy, oryginalne letnie były zapakowane w bagażniku...Miałam już wszystko ustalone z salonem. Miałem im wysłać całosezonowe i oni mi je podmienią za free, a letnie mieli zapakować do bagażnika. Jak zadzwonił do mnie diler i powiedział, ze auto będzie za kilka dni do odbioru i żebym zamawiał opony. Wtedy zapytałem z ciekawości czy 4 opony wejdą do tego citroena i na jakich oponach mam oddawać. Sprzedający powiedział mi że na spokojnie cztery siedemnastki wejdą, a mam oddać na oponach letnich co będa w bagażniku. Spowodowane jest to tym, żeby ludzie nie oddawali samochodu po najmie z najtańszymi chińczykami. A ja właśnie tak chciałem zrobić ;(
Dzięki. U mnie w salonie namawiali abym sobie samemu kupił za 8 stówek, sprzedam te letnie i wyjdę na plus. Wiedzą generalnie, że zepsuli sprawę. No ale zobaczymy jak to wyjdzie. Najwyżej te letnie schowam do piwnicy.Nam zakupili wielosezon Kumho Solus 4S Ha32 i z nimi założonymi odbieraliśmy, oryginalne letnie były zapakowane w bagażniku...
Jeszcze jedna ważna rzecz:Jakieś sukcesy w poszukiwaniach? Ja na razie trafiłem na oferty eC3 i Pandy za ok 400zl przy wpłacie 36900