Tanie wynajmy od Stellantisa itp

Ev3

Pionier e-mobilności
Interesują mnie tanie oferty wynajmów, powiedzmy do 300-500 zł miesięcznie.
To jeszcze na ten moment jest?

Jakby ktoś widział, prośba o podzielenie się kwotą.

Najlepiej auto miejskie, ale też małe premium w rodzaju Alfy Romeo Junior...

R_R

Zadomawiam się
Też tak chciałem zrobić, ale zostałem poinformowany, że mam zwrócić na dokładnie tych samych
No co ty mówisz... A u kogo otrzymałeś decyzję? W salonie? Jakie opłaty biorą za przekładanie opon?

Zirytowali mnie z tymi oponami, bo to był jedyny warunek, a z tego co widzę to się robi z tego niezły kabaret. Chyba, że całe dwa lata na letnich przejeżdżę Citroenem ;-)

Wojt09

Nowy na Forum
Też tak chciałem zrobić, ale zostałem poinformowany, że mam zwrócić na dokładnie tych samych
Miałam już wszystko ustalone z salonem. Miałem im wysłać całosezonowe i oni mi je podmienią za free, a letnie mieli zapakować do bagażnika. Jak zadzwonił do mnie diler i powiedział, ze auto będzie za kilka dni do odbioru i żebym zamawiał opony. Wtedy zapytałem z ciekawości czy 4 opony wejdą do tego citroena i na jakich oponach mam oddawać. Sprzedający powiedział mi że na spokojnie cztery siedemnastki wejdą, a mam oddać na oponach letnich co będa w bagażniku. Spowodowane jest to tym, żeby ludzie nie oddawali samochodu po najmie z najtańszymi chińczykami. A ja właśnie tak chciałem zrobić ;(

Ev3

Pionier e-mobilności
A to trochę inaczej niż u mnie, bo chcę żonie podmienić Peugeota 207 na coś nowszego - więc te auta mi pasują idealnie.
Auto które szukam jest generalnie dla córki, ale ja też chcę się do niego zmieścić, więc pudełkoloty wykluczone.
Lepsze wyższe auto klasy a czy sub-b, niż taki niski naleśnik.
A przynajmniej napęd jest taki jakiś normalniejszy niż te 113KM i 120 niuta z eC3 czy Pandy :)
Po mieście to mi 45 konna Dacia wystarcza, więc bez przesady...

Esiak

Posiadacz elektryka
Miałam już wszystko ustalone z salonem. Miałem im wysłać całosezonowe i oni mi je podmienią za free, a letnie mieli zapakować do bagażnika. Jak zadzwonił do mnie diler i powiedział, ze auto będzie za kilka dni do odbioru i żebym zamawiał opony. Wtedy zapytałem z ciekawości czy 4 opony wejdą do tego citroena i na jakich oponach mam oddawać. Sprzedający powiedział mi że na spokojnie cztery siedemnastki wejdą, a mam oddać na oponach letnich co będa w bagażniku. Spowodowane jest to tym, żeby ludzie nie oddawali samochodu po najmie z najtańszymi chińczykami. A ja właśnie tak chciałem zrobić ;(
Nam zakupili wielosezon Kumho Solus 4S Ha32 i z nimi założonymi odbieraliśmy, oryginalne letnie były zapakowane w bagażniku...

R_R

Zadomawiam się
Nam zakupili wielosezon Kumho Solus 4S Ha32 i z nimi założonymi odbieraliśmy, oryginalne letnie były zapakowane w bagażniku...
Dzięki. U mnie w salonie namawiali abym sobie samemu kupił za 8 stówek, sprzedam te letnie i wyjdę na plus. Wiedzą generalnie, że zepsuli sprawę. No ale zobaczymy jak to wyjdzie. Najwyżej te letnie schowam do piwnicy.

Ev3

Pionier e-mobilności
Jakieś sukcesy w poszukiwaniach? Ja na razie trafiłem na oferty eC3 i Pandy za ok 400zl przy wpłacie 36900
Jeszcze jedna ważna rzecz:
1. Stellantisy (w tym mój faworyt czyli Panda) chyba nadal nie mają funkcji AutoHold?
A jak w przypadku BYD Surf?
Ma, nie ma?

2. O regulację podparcia lędźwiowego, w przypadku aut tej klasy, chyba nie ma co pytać?

Last edited: