no to mamy drugiego Riviana w PL :)

szczur333

Zadomawiam się
niby lepszą niby gorszą
produkcja grudzień 2022 a rejestracja luty 2023

niestety prawdopodobnie nie mam rolety i nie będzie się dało jej aktywować nawet jak zamontuje bo poprzedniemu właścicielowi nie chciało się wezwać serwisu bo ją montowali po roku (rivian wycofał na rok rolety z produkcji w listopadzie 2022)

wersja quad motor a jednak wolałbym dualmotor - większy zasięg, mniejsze zużycie, lepsza bezawaryjność, brak problemów z przegrzewaniem się, nie słychać klikania i ciągłego załączania wirtualnych sprzęgieł

autopilot w rivianiach gen1 wiadomo kicha ale ja mam jeszcze najgorszą wersję z nazwą standard, mam nadzieje że będzie działać utrzymywanie pasa chociaż bo bez tego to masakra w tak nowoczesnym aucie
dasz dobrą cene to "uwolnie" cie od tego "ulepa" 😂🤣

eSUBA94

Posiadacz elektryka
dasz dobrą cene to "uwolnie" cie od tego "ulepa" 😂🤣

spoko i tak zamierzam sprzedać po zerowych kosztoch w przyszłym roku i dopłacić do polifta albo coś innego
kwestia tego jak mi się właśnie auto spodoba czy iść dalej w riviana czy coś innego

dużo osób w USA posiada 3 lata riviania posiadając wcześniej innej pickupy latami i sobie chwalą, wiele z nich nawet sprzedało swoje modele X i zostali przy Y + R1T w rodzinie