Było w innych wątku, że to rocznik 2024:Ciekawe czy jest to rocznik 25 czy 24?
Jeżeli ktoś zamierza jeździć długo i szczęśliwie lub do śmierci technicznej to nie powinno robić różnicy czy jest rok starsza produkcyjnie czy nie, a obniżka zacna...Było w innych wątku, że to rocznik 2024:
Obniżki na niektóre nowe M3 z inventory...
Wczoraj/przedwczoraj chyba jeszcze nie było takich obniżek... I chyba zwiększyły się też rabaty na demówki, np.forum.elektrowoz.pl
Może trafisz nowszej generacji baterię, więc nie załamuj rąkDzwoniłem dziś do tesli- moje zamówienie 3 perfrormance quicksilver z czarnym wnętrzem 29.06 klepnięte. Narazie nic nie wiadomo jak będzie taki konfig w nast transporcie to odbiór raczej sierpień/wrzesien. A jak nie będzie to Q4. Liczyłem na szybką dostawę i sprzedałem błyskawicznie swoje auto to teraz mam karę.
Czekają na akceptacje z góry bo tesla pierwszy raz w Polsce wprowadza rabaty![]()
Mi na zasięgu nie zależy aż tak mocno. Jeżdżę wokół komina ładując sie z PV. Jeżdżę też modelem 3rwd i jest ok dla mnie ta maleńka bateria. Bardziej denerwowała mnie spalina gdzie lałem paliwo co 400km🙈Może trafisz nowszej generacji baterię, więc nie załamuj rąk
Akurat w Performance naprawiłoby to jedyną wadę tego samochodu - zasięg.