Łatki tak, ale z dużego releasu przed ważnym wyjazdem nie instalujęteraz czekam na TMY bo w trasę jedziemy i jeśli ma być coś poprawione (z zakresu bezpieczeństwa) to wolę to już mieć zainstalowane.
Łatki tak, ale z dużego releasu przed ważnym wyjazdem nie instalujęteraz czekam na TMY bo w trasę jedziemy i jeśli ma być coś poprawione (z zakresu bezpieczeństwa) to wolę to już mieć zainstalowane.
Niezłe tempo tych poprawek skoro moderator już nie nadążaWypuścili 2025.20.8 dzisiaj...
I wpadła 2025.20.8 do TMY. 30 minut i się zainstalowała bez problemów. Drobne poprawki wg release notes.I kolejna łatka idzie.
https://www.notateslaapp.com/software-updates/version/2025.20.8/release-notes
2025.20.8 Official Tesla Release Notes - Software Updates
Zaraz się okaże, że nigdy tak jak z FSD. Unijne ograniczenia dotyczące AI są równie głupie jak te dotyczące FSD.U mnie też wpadła wczoraj wieczorem.
P.S. ciekawe kiedy będzie mieli 2025.26.XX z Grokiem ?
nastawia Ci dobrze głosowo jak chcesz 21 stopni w kabinie? źle rozumie komendy, ja liczę że grok będzie obsługiwał w przyszłości funkcje auta.Nie wiem po co Wam ten Grok, ale spoko, czekajcie![]()
I jak przejmie wladze nad swiatem to zablokuje zamki, da ogrzewanie na max i volume z hymnem niepodleglej galaktyki ! 😁nastawia Ci dobrze głosowo jak chcesz 21 stopni w kabinie? źle rozumie komendy, ja liczę że grok będzie obsługiwał w przyszłości funkcje auta.
to by było dobre, wystarczy że wjedzie w ściane , po co blokować zamkiI jak przejmie wladze nad swiate to zablokuje zamki, da ogrzewanie na max i volume z hymnem niepodleglej galaktyki ! 😁
To ja juz wolalem pokretla i przyciski…