Tesla firmware 2021.44.25.2

krzyss

Pionier e-mobilności
A dlaczego używasz zmieniania profilu? Ja nie zmieniałem już ręcznie od chyba 2-3 miesięcy. Ustaw sobie przypisanie karty/telefonu do profilu i sam się ustawia odpowiedni ;)
Wsiadam po babie do auta i sie nie zmienia na moj… moze dlatego ze w garazu otwarty ?
a moze nie znalazlem tej funkcji ?
To w profilach sie ustawia czy w kluczykach ?

ale podczas jazdy zrobilem sobie profil za porada BMW killer ;) i mi sie wszystko usztywnia o fotel prostuje he he

Michal

Moderator
To w profilach sie ustawia czy w kluczykach
W ustawieniach profilu albo bluetooth, nie pamiętam teraz ale to jest taki wypas, że zapomnisz o przełączaniu ręcznym ;)

newbe

Posiadacz elektryka
Jeszcze trochę i możecie (=Teslowcy) załozyć sektę, albo nawet i pełnoprawny kościół.. (o ile dobrze pamiętam potrzeba 100 członków) 🤣
Symbol/totem/logo już jest.. i nawet fajne.. a jest sporo korzyści z posiadania kościoła.. :LOL:

Pozdrawiam
W tsk.ua właśnie twierdzą że należą do kościoła świętego Elona. Sprzedają odpowiednie totemy...

krzyss

Pionier e-mobilności
W ustawieniach profilu albo bluetooth, nie pamiętam teraz ale to jest taki wypas, że zapomnisz o przełączaniu ręcznym ;)
Kurcze cos nie moge tego znalezc…

update mam.
W kluczykach klikasz na kluczyku na ikonce ludzika i sie podlacza aktualny kluczyk ten ktorym auto otworzyles u mnie to krzy…. To podpiety profil

Attachments

• F8B77F05-A731-4CA6-9175-40F6748748EC.jpeg
    F8B77F05-A731-4CA6-9175-40F6748748EC.jpeg
    711,8 KB · Liczba wyświetleń: 12

Michal

Moderator

gim-kg

Pionier e-mobilności
Wsiadam po babie do auta i sie nie zmienia na moj… moze dlatego ze w garazu otwarty ?
Mam tak samo, konta kierowcy przypięte do osobnych telefonów. Nie wiem może Tesla bardziej lubi kobiety? Jej się zienia jak po mnie wsiada do samochodu. A może to dlatego że w garażu stoi otwarta?

Michal

Moderator
Mój telefon jest ustawiony jako podstawowy, bo zwykle jak jadę razem z żoną, to ja prowadzę. Jak żona gdzieś jedzie sama, to mojego telefonu nie ma w pobliżu. Nigdy nie mamy problemów