Automatyczny tryb wycieraczek; regulacja szybkości trybu "auto" wycieraczek

newbe

Posiadacz elektryka
Nie o to chodzi. Bo mam raczej normalny zimowy płyn. Temp ok - 2stC i miałem dzisiaj wrażenie że skąpo podaje. Trochę mniej niż zwykle, nawet oczekiwałem komunikatu ze brakuje.
Miałem mieszankę letniego i zimowego i mi częściowo zamarzła i zatkało dysze. Po dodaniu koncentratu i postoju w garażu już normalnie psika…

JareG

Pionier e-mobilności
Tak mi się nasunęło - kiedyś zapomniało mi się i przed zimą nie zdażyłem wykorzystać letniego płynu.. no i przyszedł mróz, taki pod -20. I rozyebało mi zbiornik od tegoż płynu (=płyn zamarzł na kamień).. a że to był już taki nowocześniejszy samochodzik, to zbornik był wkomponowany w możliwe do wykorzystania miejsce, ale zupełnie niedostępne bez zdjęcia przodu, lampy etc. No i miałem przechlapane.. dosłownie i w przenośni.
BTW: Jeśli Tesla ma letni płyn i to zalany pod korek, to zdecydowanie odbierając auto zimą spróbowałbym sprawdzić czy jest szczelność..

Pozdrawiam

Bronek

Pionier e-mobilności
Miałem swego czasu "flotę" pd domem i ogarnąć to wszystko było problemem ( nigdy więcej- tak mi sie popierdzieliło że pojechałempare razy na przeglądy które już zrobiłem - nie patrząc w dodwody . Nastałem sie w kolejkach i ... wiadomo bez sensu ) ... Lałem zimowy cały czas , nic się nie działo itd...