Możesz sprawdzić temperature baterii, na przykład przed wyjazdem w zimnych warunkach. Według mnie takiej informacji bardzo brakuje w standardowym UI Tesli. To jest jak w ICE temperatura oleju, nie w każdym jest ale dla niektórych to ważna informacja o danym stanie auta.O w sumie jest żywo zainteresowany tematem, ale zatanawiam się co mi to w sumie da?
Co na plus można zobaczyć w apce przez OBD? Głownie chodzi mi o statsy baterii
Dokładnie, jak @Hue Zarri napisał.O w sumie jest żywo zainteresowany tematem, ale zatanawiam się co mi to w sumie da?
Co na plus można zobaczyć w apce przez OBD? Głownie chodzi mi o statsy baterii
Był dostępny Factory Mode i zabrali...Trzeba napisać do Elona, żeby to było dostępne z ekranu... Za dwa tygodnie najlepiej.
Prawda. To takie do jarania się...Auto powinno działać tak, żeby te informacje nie było nikomu potrzebne
Ja rok temu też jarałem się takimi rzeczami ale dużo innych spraw spadło mi na głowę i teraz mam auto bezobsługowe![]()
W sensie nie zostawiać wtyczki, czy usunąć kabelek?Pamiętajcie o bezpieczeństwie OBD (najczęściej - o jego braku). To taki backdoor dający Wam oraz wszystkim dookoła dostęp do Waszego samochodu ;-)