tomwroclaw
Fachowiec
Nie miałem (też się zastanawiam xD) ale z tego co widziałem zmiana dotyczy tylko TESLA 3 a nie LONG RANGE. Chyba, że ktoś miał komunikat przy LONG RANGE?a miales komunikat o zmianie zasiegu?
Nie miałem (też się zastanawiam xD) ale z tego co widziałem zmiana dotyczy tylko TESLA 3 a nie LONG RANGE. Chyba, że ktoś miał komunikat przy LONG RANGE?a miales komunikat o zmianie zasiegu?
Ja mialem komunikat przy LongRangeNie miałem (też się zastanawiam xD) ale z tego co widziałem zmiana dotyczy tylko TESLA 3 a nie LONG RANGE. Chyba, że ktoś miał komunikat przy LONG RANGE?
No to może będę miał bez AMD xD Nie wiem, zobaczymy. PrzeżyjeJa mialem komunikat przy LongRange
To trochę jak z VINem. Niektórym się wyświetla w panelu. Ja mam od dawna ale oficjalnie nie znam vinu xD bo nie ma ani w apce ani na stronie (tylko w kodzie). Standardowo TESLA (nie zrozumiesz, nie szukaj logikiNie wiem jak inni ale komunikat widzialem po raz pierwszy wlasnie u mnie. Ktos jeszcze sie logowal? Bo kilka gotowkowych LR i SR dostalo VIN.
Święte słowaTo trochę jak z VINem. Niektórym się wyświetla w panelu. Ja mam od dawna ale oficjalnie nie znam vinu xD bo nie ma ani w apce ani na stronie (tylko w kodzie). Standardowo TESLA (nie zrozumiesz, nie szukaj logiki)
Czesc jestem nowy i troche nie mam pojecia o co chodzi z ta tabelą? Czy tam też jest moje zamówienie TMN3 LR? I mogę sprawdzić nr VIN?![]()
Model 3 i Y zamówienia vs odbiory Q1 2022
docs.google.com
Nie. To jest tabelka do której masz wpisać dane w ramach naszej społeczności jeśli złożysz zamówienie.Czesc jestem nowy i troche nie mam pojecia o co chodzi z ta tabelą? Czy tam też jest moje zamówienie TMN3 LR? I mogę sprawdzić nr VIN?
Nie ma, wpisz co wiesz a reszte wytlumaczymy. Co do VIN wpisz w google VIN Tesla Chrome extension ( najłatwiejsza metoda weryfikacji ).Czesc jestem nowy i troche nie mam pojecia o co chodzi z ta tabelą? Czy tam też jest moje zamówienie TMN3 LR? I mogę sprawdzić nr VIN?