troszke poboczne pytanie - ale to jest twoje zuzycie domowe? 2,4MWh za 2 miesiace?.... na ostatniej fakturze za prąd, .....
Tak, to moja faktura.troszke poboczne pytanie - ale to jest twoje zuzycie domowe? 2,4MWh za 2 miesiace?
jesli uwazasz za zbyt prywatne dociekanie to napisz na priv - skasuje posta
a pytam bo chcialbym gdzies umiejscowic moje zuzycie
rozumiem ze do normalnego uzytkowania domowego dochodzi codzienne ladowanie auta?Tak, to moja faktura.
Tak, + wszystko w domu na prąd, pompa ciepła, dom coś z 200m2, nie wiem dokładnie, nigdy nie mierzyłemrozumiem ze do normalnego uzytkowania domowego dochodzi codzienne ladowanie auta?
Tak na marginesie, obrazek żarówki jest oszustwem, proporcje byłyby prawdziwe, gdyby zamiast żarówki był prostokąt.Ciekaw jestem Waszej opinii w tym temacie:
U mnie ta sama firma energet z żarówką podobny dom ok 170 m2, 2 osoby magaxyn pusty. Bez pompy bo CO WUżyt na gaz irozumiem ze do normalnego uzytkowania domowego dochodzi codzienne ladowanie auta?
Kwestia priorytdtów z nart możesz zrezygnować. Ratę musisz płacićEuro to może argument na raty kredytów, ale nie na wzrosty cen, bo na zachodzie inflacja też szaleje.
W tym roku za ten sam pobyt w alpach wołają o 30% więcej!
Niestety EBC od kilku lat drukuje pieniądz na potęgę jak USA, tzw luzowanie….
Oczywiście korporacje na tym nie stracą, bo to one są adresatem tych rolowanych obligacji, ale koszty ostateczne ponoszą wszyscy obywatele, i to jest problem. Skutkiem tych już kilkunastoletnich działań emitentów na wspaniałym zachodzie jest postępujące rozwarstwienie społeczeństw i postępująca pauperyzacja klasy średniej. I to jest największy problem współczesności…