Tesla- dodatki , pielegnacja

kaziwich

Posiadacz elektryka
View attachment 403
Wczoraj dotarły szuflady do schowków - pasują idealnie. Przegródki są bardzo pożyteczne w porównaniu z fabrycznymi otchłaniami na bałagan.
Szukaj "model 3 2021 console" w popularnym azjatyckim sklepie.
No offence, ale nigdy nie zrozumiem ludzi, ktorzy przyklejają chinskie naklejki emitujące jakiś drogi materiał do auta, za ktore zaplacili 200-300tys, pod ktorymi jeszcze widać bąble powietrza.
Myslalem, ze takie rzeczy to tylko na wsi w tuningowanym golfie za 4tys, a tu prosze kolejny (jeden z wielu) przypadków.
Nic osobistego, po prostu zastanawia mnie ten fenomen. Może za mało tandety jest w Tesli :)

danielm

Pionier e-mobilności
Ja dalem tylko jedna z przodu, ale musze ja jakos zmodernizowac bo jak przyspieszam i hamuje to sie przesuwa :)
też tylko w przednim schowku mam przegródki dokupione, ale w tym pod podłokietnikiem mam fabrycznie szufladke wyciąganą, a pod nią burdel. No i wszędzie silikonowe wkładki powkładane, łatwiej czyścić

danielm

Pionier e-mobilności
No offence, ale nigdy nie zrozumiem ludzi, ktorzy przyklejają chinskie naklejki emitujące jakiś drogi materiał do auta, za ktore zaplacili 200-300tys, pod ktorymi jeszcze widać bąble powietrza.
Myslalem, ze takie rzeczy to tylko na wsi w tuningowanym golfie za 4tys, a tu prosze kolejny (jeden z wielu) przypadków.
Nic osobistego, po prostu zastanawia mnie ten fenomen. Może za mało tandety jest w Tesli :)
no to lepiej nie patrz w załącznik

Attachments

• 20210330_173210.jpg
    20210330_173210.jpg
    392,6 KB · Liczba wyświetleń: 125

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Zdjęcie pochodzi od sprzedawcy z zamorskiego kraju. Mam nadzieje, że z tą wiedzą będziesz mógł spać spokojnie :)

gim-kg

Pionier e-mobilności
Ja dalem tylko jedna z przodu, ale musze ja jakos zmodernizowac bo jak przyspieszam i hamuje to sie przesuwa :)
Mam tak samo.

Ja będę zamawiać jeszcze przegródki do schowka przed pasażerem i schowek do klapy podłokietnika. Tam jest takie wgłębienie i Chińczycy wymyślili schowek w to miejsce.

krist

Posiadacz elektryka
a czy są jakieś porządne welurowe dywaniki do TM3? odkurzałem swoje i żony, i z jej 4 letniego niemieckiego auta z przebiegiem 60 tysięcy są w podobnym stanie co prawie nowe z tesli, a materiałowo jest przepaść na korzyść jej auta. To co tesla dostarcza wyglada jak jakieś tanie chińskie z allegro, dość grube ale tak miękkie że robią się wygniecenia a za moment pewnie i dziury.

Giacomo

Fachowiec
a czy są jakieś porządne welurowe dywaniki do TM3? odkurzałem swoje i żony, i z jej 4 letniego niemieckiego auta z przebiegiem 60 tysięcy są w podobnym stanie co prawie nowe z tesli, a materiałowo jest przepaść na korzyść jej auta. To co tesla dostarcza wyglada jak jakieś tanie chińskie z allegro, dość grube ale tak miękkie że robią się wygniecenia a za moment pewnie i dziury.

krzyss

Pionier e-mobilności