Tesla- dodatki , pielegnacja

Bronek

Pionier e-mobilności
nie mało ale nie tam gdzie może byłoby lepeij. jest masa filmików itd
ja założylem do bagażników resztę wożę jeszcze.. i chyba nie załozę bo wcale nie jest źle i mi się nie chce
np

Electro

Zadomawiam się
Aktualnie jeżdżę autem które ma aerodynamikę kamienicy (Mercedes G) wiec wszystko szumi i gwiżdże (niezmiennie od 45 lat w tym modelu) :)

Jeśli moje nowoczesne „dajli” będzie tak samo gwizdać a ja będę zamawiał uszczelki z Ali to macie moje słowo ... wystawie na OtoMoto ☝️💪

Ps.
Czy miał ktoś do czynienia z wersja 2021 (podwójne szyby przednie) ?

Bronek

Pionier e-mobilności
Miałem Gele tuz przed Teslą i do niej bym wrócił jako do jedynego spaliniaka ;-)
moja i żony Sahara

Attachments

• IMG_20171201_205429_copy_1280x820.jpg
    IMG_20171201_205429_copy_1280x820.jpg
    253,4 KB · Liczba wyświetleń: 78

Bronek

Pionier e-mobilności
Tez tak mówiłem Rok stały wszystkie spaliniaki i żal bo "gniły" po zakupie elektryków. A fajne były bo oprócz terenówek to Mini Coooper i Chevi SSR. A tylko latałem by je przestawiać sprawdzać czy kuny nie wyżarły. i wszytkie budy i wiaty tylko zajmowały i przeglądy itd... Wszystkie z nikczemnymi przebiegami poszły w końcu cieszyć innych, tym bardziej że funkcje transportowe mam zapewnione inaczej

Electro

Zadomawiam się
Tez tak mówiłem Rok stały wszystkie spaliniaki i żal bo "gniły" po zakupie elektryków. A fajne były bo oprócz terenówek to Mini Coooper i Chevi SSR. A tylko latałem by je przestawiać sprawdzać czy kuny nie wyżarły. i wszytkie budy i wiaty tylko zajmowały i przeglądy itd... Wszystkie z nikczemnymi przebiegami poszły w końcu cieszyć innych, tym bardziej że funkcje transportowe mam zapewnione inaczej
Mam to na codzień. Ciężka choroba :)