Tesla- dodatki , pielegnacja

krzyss

Pionier e-mobilności

Giacomo

Fachowiec
wygladaja ok , jak dostaniesz z mocno pomarszczona folia ( czerwona tasiemka ) na tasmie klejacej to nie montuj , bo ci za pare tygodni odpadnie , po prostu klej na tasmie nie bedzie trzymal , ja uzylem "wspomagacza" sikaflex 521, trzyma do dzis

Giacomo

Fachowiec
Zapomnialem o jeszcze 2 rzeczach , ktore wymienilem , a to z racji , ze uzywam tego raz na rok : Teleskopy do Frunka - mocniejsze , sama sie maska podnosi i sprezyna do zamykania , dalem z inoxa , jest mieksza i zamykam doslownie jednym palcem :)
Teleskopy z Ali : https://de.aliexpress.com/item/4000292772134.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.12994c4d1PYqsv
a sprezyna przeze mnie w CH wyszukana - mam pare sztuk jeszcze , moge sprezentowac , gdyby ktos chcial
AA317C1D-D21C-4272-B320-A6BFA57D2639_1_201_a.jpeg

danielm

Pionier e-mobilności
Zapomnialem o jeszcze 2 rzeczach , ktore wymienilem , a to z racji , ze uzywam tego raz na rok : Teleskopy do Frunka - mocniejsze , sama sie maska podnosi i sprezyna do zamykania , dalem z inoxa , jest mieksza i zamykam doslownie jednym palcem :)
Teleskopy z Ali : https://de.aliexpress.com/item/4000292772134.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.12994c4d1PYqsv
a sprezyna przeze mnie w CH wyszukana - mam pare sztuk jeszcze , moge sprezentowac , gdyby ktos chcial
też mam teleskopy wymienione z przodu i z tyłu. z przodu pięknie działa i się samo otwiera, z tyłu działało tydzień, teraz jedyną tego fukncją jest że jak nie pierdolniesz to się nie domknie, musze wrócić do originalnych :)

Giacomo

Fachowiec
Tylu nie ruszalem , bo mialem w planie elektryczne , ale przyszla corona i przez pol roku zrobilem ( smy ) 2 tkm ... , chyba juz ich nie bede zamawial

danielm

Pionier e-mobilności
Tylu nie ruszalem , bo mialem w planie elektryczne , ale przyszla corona i przez pol roku zrobilem ( smy ) 2 tkm ... , chyba juz ich nie bede zamawial
ja bardzo rzadko korzystam z bagażnika z tyłu, przeważnie woże mniejsze rzeczy które wchodzą spokojnie z przodu, a parkuje w garażu tyłem więc tym bardziej łatwiej mi korzystać z przedniego bagażnika

Bronek

Pionier e-mobilności
a sprezyna przeze mnie w CH wyszukana - mam pare sztuk jeszcze , moge sprezentowac , gdyby ktoś.
daj namiary to kupię aby kłopotu nie robić

Giacomo

Fachowiec
Nie do kupienia - dostalem od kolegi z Armasuisse , wysle Ci , ktos tam z moich stron jezdzi co tydzien do zachodniopomorskiego , jakbys cos chcial z Forcar ew. to tez moge wrzucic

Pawel

Zadomawiam się
W sobote dzwonili ?
Ja mam odbior na 13-23.02 ale nikt jeezcze sie nie kontaktowal.
Tak, pani z Tesli zadzwoniła w sobotę właśnie. Też byłem zaskoczony. Bardziej niż przekazać informację o dacie odbioru, chciała mnie pogonić z wyborem, kto finalnie opłaci fakturę. 😉 A temat z leasingiem dalej się toczy, będę aktualizował wątek na forum.

Jak odbierzesz, daj znać czy lutowe dostawy mają grzaną kierę. 😄