Pawel
Zadomawiam się
~1400 km do Zurychu. Byłaby fajna przejażdżka dla nowej Tesli... po sprężynkę 😄a sprezyna przeze mnie w CH wyszukana - mam pare sztuk jeszcze , moge sprezentowac , gdyby ktos chcial
~1400 km do Zurychu. Byłaby fajna przejażdżka dla nowej Tesli... po sprężynkę 😄a sprezyna przeze mnie w CH wyszukana - mam pare sztuk jeszcze , moge sprezentowac , gdyby ktos chcial
Do mnie dzis zadzwonili, Pani powiedziala ze auto powinno byc do konca tygodnia u nich i wydanie moze nastapic w przyszlym tygodniu.Tak, pani z Tesli zadzwoniła w sobotę właśnie. Też byłem zaskoczony. Bardziej niż przekazać informację o dacie odbioru, chciała mnie pogonić z wyborem, kto finalnie opłaci fakturę. 😉 A temat z leasingiem dalej się toczy, będę aktualizował wątek na forum.
Jak odbierzesz, daj znać czy lutowe dostawy mają grzaną kierę. 😄
~1400 km do Zurychu. Byłaby fajna przejażdżka dla nowej Tesli... po sprężynkę 😄
mam zestaw naprawczy na drobne odpryski. okolice 50 euro. nie planuje sprzedawać auta więc lakier nie musi być idealny, ale rzeczywiście jest delikatny. moim zdaniem nie warto choć chciałbym miećCzy warto oklejać folią PPF? Normalnie bym pomyślał, że to abstrakcyjnie droga zabawa - ale tak straszą jakością lakieru, że może warto wydać te kilka K PLN?
Ja tam na lakier nie narzekam , odswiezenie lakieru i ponowna ceramika wg mnie w zupelnosci wystarczy , to nie jest Rolls RoyceCzy warto oklejać folią PPF? Normalnie bym pomyślał, że to abstrakcyjnie droga zabawa - ale tak straszą jakością lakieru, że może warto wydać te kilka K PLN?