Tesla- dodatki , pielegnacja

Pawel

Zadomawiam się
a sprezyna przeze mnie w CH wyszukana - mam pare sztuk jeszcze , moge sprezentowac , gdyby ktos chcial
~1400 km do Zurychu. Byłaby fajna przejażdżka dla nowej Tesli... po sprężynkę 😄

krzyss

Pionier e-mobilności
Tak, pani z Tesli zadzwoniła w sobotę właśnie. Też byłem zaskoczony. Bardziej niż przekazać informację o dacie odbioru, chciała mnie pogonić z wyborem, kto finalnie opłaci fakturę. 😉 A temat z leasingiem dalej się toczy, będę aktualizował wątek na forum.

Jak odbierzesz, daj znać czy lutowe dostawy mają grzaną kierę. 😄
Do mnie dzis zadzwonili, Pani powiedziala ze auto powinno byc do konca tygodnia u nich i wydanie moze nastapic w przyszlym tygodniu.
Mimo ze w Santanderze zalatwiam wszystko od 2 tygodni jakos ciezko mi to sfinalizowac, ale mam juz decyzje pozytywna teraz musze prosic o szybkie podpisanie umowy, bo Pani z Tesli chce juz fakture wystawiac, a leasing twierdzi ze faktura nie moze byc z data sprzed podpisania umowy...

Khar

Posiadacz elektryka
Czy warto oklejać folią PPF? Normalnie bym pomyślał, że to abstrakcyjnie droga zabawa - ale tak straszą jakością lakieru, że może warto wydać te kilka K PLN?

krzyss

Pionier e-mobilności
Mialem oklejac, ale jak dowiedzialem sie jakie są ceny to w razie co dam do lakierowania.
Moze okleję progi, ale tez prędzej pomaluje po roku i juz.

danielm

Pionier e-mobilności
Czy warto oklejać folią PPF? Normalnie bym pomyślał, że to abstrakcyjnie droga zabawa - ale tak straszą jakością lakieru, że może warto wydać te kilka K PLN?
mam zestaw naprawczy na drobne odpryski. okolice 50 euro. nie planuje sprzedawać auta więc lakier nie musi być idealny, ale rzeczywiście jest delikatny. moim zdaniem nie warto choć chciałbym mieć :)

Giacomo

Fachowiec
Ja tam na lakier nie narzekam , odswiezenie lakieru i ponowna ceramika wg mnie w zupelnosci wystarczy , to nie jest Rolls Royce :)