pmlody

Pionier e-mobilności
LOL, jest! 2021Q4. Nad lewą stopą kierowcy.
EDIT: Czytam, że to jakaś niestandardowa szyna danych, więc nie wiadomo co tam jest dostępne.
Też mam. Obd2 łączy się że zwykła apka do diagnostyki aut, scanmytesla też, ale scanmytesla nic nie wyświetla. Niestety nie wiem czy to kwestia portu czy mojego dongla. Gdyby ktoś z Lublina miał działający że scanmytesla i chciał sprawdzić to zapraszam.

Bronek

Pionier e-mobilności
Last edited:

solik

Pionier e-mobilności
Lubie wiedzieć takie dane, ciekawość oraz chciałbym to porównać np do E-Niro 395Nm
W tym duecie eNiro moze miec i 700, ma naped na przod i mieli a w tym czasie SR elegancko rusza :rolleyes:

The rear-drive Standard Range Plus model uses a single electric motor to drive the rear axle and makes 283 hp and 307 lb-ft of torque. The Model 3 is more than acceleration times, though

Last edited:

Kmicin

Zadomawiam się
Czy głosowe wywoływanie różnych opcji w Tesli działa sprawnie, czy jak w wiekszosci samochodów średniej półki, zależy od dnia itp...

Co da się głosowo wywołać poza, zmiana temp, ust celu navi, połączeń tel. Itp?
Wszystko działa w języku PL?
Z jakich komend najczęściej korzystacie i uważacie, że to serio ułatwienie a nie jakiś szpan badz przerost formy nad treścią.

Dzieki.

danielm

Pionier e-mobilności
Czy głosowe wywoływanie różnych opcji w Tesli działa sprawnie, czy jak w wiekszosci samochodów średniej półki, zależy od dnia itp...

Z jakich komend najczęściej korzystacie i uważacie, że to serio ułatwienie a nie jakiś szpan badz przerost formy nad treścią.

Dzieki.
nawiguj do
złóż lusterka
zagraj...
otwórz schowek

zależy co kto lubi, jedni korzystają dużo inni nie wiedzą o istnieniu. działają sprawnie ale wymagają połączenia z internetem bo sa interpretowane na serwerze a nie przez samochód

krzyss

Pionier e-mobilności

Dzieki.
Raczej dziala.

Zimno mi
Goraco mi
Zloz lusterka
Otworz schowek

Michal

Moderator

Dzieki.
Moim zdaniem działa super, tutaj znajdziesz opis funkcji:
Thread 'Polskie Komendy Głosowe Tesla' https://forum.elektrowoz.pl/threads/polskie-komendy-glosowe-tesla.250/

Od czasu powstania wątku doszło chyba kilka komend ale nie pamiętam teraz jakich.