Michał spod Krakowa
Pionier e-mobilności
Czy nie byłoby dziwnie mniej widzieć na boki, niż do przodu?
A i piesi i rowerzyści obawiają się ograniczonego kontaktu wzrokowego z kierowcą, który upewnia ich, że są w jego polu widzenia."
zawsze można jakąś teologie dorobić do każdej teorii. ja wolę żeby mnie słońce mniej raziło w oczy dzięki czemu będę miał większą szanse na ten kontakt wzrokowy z pieszymi i rowerzystami. Z drugiej strony moja 4ro letnia siostrzenica wkurza się na babcie że jej macha siedząc z tyłu samochodu a babcia jej nie odmacha bo szyby mam przyciemnione i babcia siostrzenicy nie widzi;-) To mafia właśnie wymusila zakaz - trudniej trafić snajperowi. ;=)
A z poważniejszych argumentów przytoczę takie :
" Zdaniem policji, kontrola drogowa takich samochodów jest trudniejsza, ponieważ nie można stwierdzić czy kierowca np nie korzysta z telefonu komórkowego w czasie jazdy, i czy on i jego pasażerowie mają zapięte pasy bezpieczeństwa.
A i piesi i rowerzyści obawiają się ograniczonego kontaktu wzrokowego z kierowcą, który upewnia ich, że są w jego polu widzenia."
Dzis przyciemnilem wszystkie boczne szyby 50%
Zdjecie na szybko
Folia ceramiczna Llumar pinnacle 50%
Przesle pzniej ciekawsze zdjecie
Cena 800pln z haczykiem we Wrapster Wroclaw
Poproszę o szerokokątne zdjęcie ze środka obejmujące część bocznej i przedniej szybyDzis przyciemnilem wszystkie boczne szyby 50%
Zdjecie na szybko
Jakies zdjecie w sloncu ?Dzis przyciemnilem wszystkie boczne szyby 50%
Zdjecie na szybko
Folia ceramiczna Llumar pinnacle 50%
Przesle pzniej ciekawsze zdjecie
Cena 800pln z haczykiem we Wrapster Wroclaw
Czy jest to w tej chwili barwa zblizona do dachu ?Dzis tylko takie. Slonca we wro brak
Mysle ze nie. Siedzac w srodku, dach wydaje sie wpadac w zielen. Szyby boczne bardziej szare. Na zdjeciu widac zielonkawe okna boczne. Chyba to kwestia swiatla.Czy jest to w tej chwili barwa zblizona do dachu ?