Jak chcesz leasigowac to tak. Ale jak na firme i za gotowke (ja zawsze tak) to lepiej 5k na fakturze i 60k do reki niz 90k na fakturzeAle to sie nie oplaca... jak chcesz leasingowac to lepiej szukac auta z faktura niz kombinacje alpejskie robic.
Jak chcesz leasigowac to tak. Ale jak na firme i za gotowke (ja zawsze tak) to lepiej 5k na fakturze i 60k do reki niz 90k na fakturzeAle to sie nie oplaca... jak chcesz leasingowac to lepiej szukac auta z faktura niz kombinacje alpejskie robic.
A po co mi na firme, potem trzeba trzymac nie wiadomo ile lat i jeszcze fakture wystawic przy sprzedazy...Jak chcesz leasigowac to tak. Ale jak na firme i za gotowke (ja zawsze tak) to lepiej 5k na fakturze i 60k do reki niz 90k na fakturze
Dwie szkoly: na firmę i za gotowke. A po amortyzacji sprzedajesz na fakturę jako uszkodzony (rękojmia)A po co mi na firme, potem trzeba trzymac nie wiadomo ile lat i jeszcze fakture wystawic przy sprzedazy...
Leasing lepszy, i jak dzialalnosc jest to na koncu nie wciagac w srodki
Choc z tego co slyszalem to sporo tesli nowych 2021 poszlo normalnie za gotowke...
Trzecia szkoła na osobę prywatną za gotówke i wprowadzasz w firme ( ja nie watowiec ( zdrowie) 4600/mc amortyzujemy)Dwie szkoly: na firmę i za gotowke. A po amortyzacji sprzedajesz na fakturę jako uszkodzony (rękojmia)
Leasing: wykup na 1% i np darowizna.
Nadal nie rozumiem, co by to miało dać.No to moze tak z autopsji. Samochód warty 90k. Aaaaa..... jak na firmę, to faktura na 5k, a 60k do ręki. Czyli jak VAT tylko 50% jest to sytuacja win-win
Kupić tak, czy sprzedać?Jak chcesz leasigowac to tak. Ale jak na firme i za gotowke (ja zawsze tak) to lepiej 5k na fakturze i 60k do reki niz 90k na fakturze