sprzedam swoją Tesla Model 3 Standard Range+ 2019

solik

Pionier e-mobilności
To dobre tez w kontekscie tego ile realnie bedzie mozna wziac za TM3 po 3 latach leasingu w PL :) bo szacunki niektorych sa z ksiezyca z calym szacunkiem do marki i modelu

krzyss

Pionier e-mobilności
To dobre tez w kontekscie tego ile realnie bedzie mozna wziac za TM3 po 3 latach leasingu w PL :) bo szacunki niektorych sa z ksiezyca z calym szacunkiem do marki i modelu
Bardzo nowe drozeja… ale mysle ze uczciwa cena za 3 letniego LR obecnie to by byla 180-200kzl
Wszystko zalezy od konfigu i pewnie przebiegu.

Bronek

Pionier e-mobilności
No może ja potestuję ? Ale to jak cos sie pojawi na horyzoncie do kupienia w tym stuleciu.
Na razie to tylko Tesla , reszta nie ma nic dla mnie do zaoferowania . Ciszę i drewno i chromy oraz tapicerkę z napletka wielbłąda już miałem w ICE
2019 AWD może ze 40 000 km zrobię do tego czasu? FSD full; Boost 3,9 sek; Łaczność Premium za darmo, zimówki na felgach...jazda do kościola pastafarian jeno

krzyss

Pionier e-mobilności
No może ja potestuję ? Ale to jak cos sie pojawi na horyzoncie do kupienia w tym stuleciu.
Na razie to tylko Tesla , reszta nie ma nic dla mnie do zaoferowania . Ciszę i drewno i chromy oraz tapicerkę z napletka wielbłąda już miałem w ICE
2019 AWD może ze 40 000 km zrobię do tego czasu? FSD full; Boost 3,9 sek; Łaczność Premium za darmo, zimówki na felgach...jazda do kościola pastafarian jeno
Sek w tym ze jak doliczysz dodatki to powinienes dostac z 240kzl ? A tyle to nikt nie da.

Bronek

Pionier e-mobilności
Tak jest zawsze. Mało kto patrzy na parkiet , liczy się metraż i lokalizacja.
Lokalizacja to Tesla . Metraż to rocznik i typ. Za dodatki mało kto dopłaci ale jest to istotne w wyborze dla kogoś kto przeznaczył konkretną sumę na zakup.
Wszystkie oferty pow 200 bym rozważał, inaczej tradycyjnie będzie dar dla dzieci.

danielm

Pionier e-mobilności