TM3 białe wnętrze

danielm

Pionier e-mobilności
Wypróbowałem coś nowego. Mogę polecić. Wyraźnie widać jak rozpuszcza bród. Kupione w sklepie detailingowym w Poznaniu za 49 zł.
Wyciągnęło 80-90 % odbarwień od jeansów.
jakieś efekty uboczne po 2-3 latach stosowania? :) bo to że coś czyści nie oznacza że nie szkodzi a czasami wręcz przeciwnie

solik

Pionier e-mobilności
U mnie pasazerowie zdarzyli w niecaly miesiac ubrudzic fotel i colourlock zestaw do ekoskory (mam tez soft do zwyklej skory - nie uzywalem) pieknie zmyl a dolaczona gabeczka nalozylem protector. Wlasciciel myjni tez ma Tesle z biala skora i u niego po nalozeniu protectora do 3-4 miesiecy spokoju a potem znowu tym zestawem.

Skora biala ofc. Ja jeansow nie nosze i fotel kierowcy nadal bez sladow :)

100 zl czyscidlo, protector, szczotka, gabeczka i 2 scierki.

robert

Zadomawiam się
Odstępstwa od nieskazitelnie białego wnętrza to, moim zdaniem, dwie oddzielnie sprawy:

a) brud pospolity,
b) barwniki spodni typu blue jeans.

Ad. a) tu akurat jest prosto, temat jest opisany i wyczerpany w 100% pozytywnie.

Ad. b) barwniki to nie brud, ale i tak chcemy je usunąć z naszych białych foteli. Moim zdaniem przy pomocy sposobów dotyczących punktu "a" problem jest prawie rozwiązany.

Oczywiście dla perfekcjonistów, niczym drzazga pod paznokciem, pozostaje kwestia tego małego "prawie".

Chyba mam rozwiązanie. Testuję je na "organizmie żywym" już drugi miesiąc. Efekty pozytywne są. Negatywnych brak.

Niedługo podzielę się spostrzeżeniami. Nikogo nie będę namawiał do naśladownictwa, ale będzie: dostępnie, tanio, szybko i skutecznie.

Szach-mat przebarwienia po spodniach ;)

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Znam gościa co ma folię na fotelach. I to od m/w 5-6 lat, od nowości szykuje auto do sprzedaży.
Nie wiem czy tak postępuje ze wszystkim?
Bo np dzieci by miał wtedy z próbówki - żona musi być jak nowa...

lookash_c

Pionier e-mobilności
Znam gościa co ma folię na fotelach. I to od m/w 5-6 lat, od nowości szykuje auto do sprzedaży.
Nie wiem czy tak postępuje ze wszystkim?
E, nie sądzę. Z żoną sprzedaż raczej nie zadziała, tu częściej przejęcie z dopłatą.

JareG

Pionier e-mobilności
Jest jeszcze opcja z niepokalanym poczęciem, chyba skuteczna skoro pół świata w nią wierzy 🤣
Taaaak... to kwestia wiary, kol. Bronek - ten tam wyżej też być może jest 'wierzący'

Pozdrawiam

Bronek

Pionier e-mobilności
Jest jeszcze opcja z niepokalanym poczęciem, chyba skuteczna skoro pół świata w nią wierzy 🤣
Taaaak... to kwestia wiary, kol. Bronek - ten tam wyżej też być może jest 'wierzący'

Pozdrawiam
Tak z dwa /trzy tygodnie od chwili mego poczęcia byłem wierzący w cuda.

A to dlatego chyba? :
Początek rozwoju ośrodkowego układu nerwowego ma miejsce dość wcześnie, bo już w 16. dniu od zapłodnienia. Wtedy to właśnie - z ektodermy - wytwarza się płytka nerwowa

Last edited:

nurusz

Nowy na Forum
A na fotelu ja używam bialy bawełniany ręcznik :)

A tutaj szczegółowo:

Last edited: