JareG
Pionier e-mobilności
Pogłębiona analiza przedzakupowa.. 🤣Czekaj, to wszystkie te obserwacje tak na sucho?![]()
Pozdrawiam
Pogłębiona analiza przedzakupowa.. 🤣Czekaj, to wszystkie te obserwacje tak na sucho?![]()
witaj w klubie, ja 3 lata przed zakupem tesli tłumaczyłem właścicielowi Ski dlaczego jego auto hałasuje na SuperchargerzePogłębiona analiza przedzakupowa.. 🤣
Pozdrawiam
Toż nie ja tu jestem od analizowania.. ino ten spec od wartownikawitaj w klubie, ja 3 lata przed zakupem tesli tłumaczyłem właścicielowi Ski dlaczego jego auto hałasuje na Superchargerzeanalizuj
![]()
wiem, napisalem a potem sprawdziłem kogo komentujeToż nie ja tu jestem od analizowania.. ino ten spec od wartownika
Pozdrawiam
Zadałem pytanie, ale w związku z niejasnymi odpowiedziami - rozbieżnymi z moimi obserwacjami sam zacząłem drążyć, zadzwoniłem na infolinię i podzieliłem się swoją wiedzą. Ale ok. Do czasu sprawdzenia samemu organoleptycznie, nie będę się więcej wypowiadał.
E tam, śmiesznie było.Szkoda, że negatywnych.
Ja nie miałem żadnych negatywnych emocji. Jak ktoś pyta, bo nie wie / nie rozumie, to jak Ci się chce to odpowiadasz, jak nie chce to nie.Podobno błądzić jest rzeczą ludzką, ale nie spodziewałem się, że wywołam tyle emocji. Szkoda, że negatywnych.